reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No ja czytalam ze moze takie byc jak to jajeczko sie zagnieżdża ale czy w tym tygodniy moze to byc?

Ja bylam na scanie 2 tygodnie temu bo gp mnie wyslal zrobil test i skierowal zaraz do szpitala i pojechałem ale ni bylo nic widac wiec kazala mi przyjsc kescze raz 12 marca

Na dodatek ja nie mam zadnych objawow zadne cycki itp na moze czasami jest mi nie dobrze i nic wiecej

Aha i dodam ze jest mi tak potwornie zimni najczeaciej to w nocy ze poprosty czuje jak bym zamarzala w dzieci i maz na krutki rekaw chodza no ja nie wiem co jest nie tak ze mna nigdy w rzyciu tak sie nie czulam a tam gdzie mieszkalam za dziecka bywalo -25 -30

dziewczyny edytujcie swoje posty :) nie dodawajcie jeden pod drugim bo jak admin wpadnie to będzie kiepsko:):)

Gina ja tez nie mam kompletnie zadnych objawow :) a bedac ok 5 tyg dopiero test robiłam:) wiec spokojnie:) ja poki co tylko orientacyjnie stwierdzam który to tydzień...jak będę wiedzieć na 100% to wtedy się pochwale ale poki co wole podchodzić "na chłodno" .....i Tobie tez radze :) choć wiem ze to nie latwe...ale denerwując się nie będzie wcale lepiej:):):) wyluzuj kochana:):):)

Ja jako takich wielkich objawow tez nie mam wiadomo starch jest I schiza tez lape sie na tym ze poprostu zapominam ze jestem w ciazy ale mam taki przyplyw energy ze moglabym caly dom wysprzatac :-)

Anastazi widze ze corke masz z lipca ja mialam byc lipcowka 2013 ale chlopaki zdecydowali w maju sie urodzic :-)

mama290 masz już czwóreczkę maluszków?:) podziwiam:) no i maj to dużo przed terminem...ale im się paliło na drugą stronę:):):)

ja miałam być czerwcówką ale moja mała się az tak nie spieszyła na swiat wiec jest lipcowa:):) charakterek po tatusiu:) na wszystko ma czas...już od małego:-D

reklama
Wiecie tutaj na kase chorych tez ciezko cos zalatwic jak sie cos dzieje to zwykle konczy sie lataniem prywatnie. Nie mowie teraz akurat o ciazy chociaz tez jest prowadzona prywatnie ale jak zaczelam chorowac i zostalam lezec w szpitalu to po wyjsciu okazalo sie ze zanim zacznie sie leczenie na kaae chorych to ja predzej zejde z tego swiata i wszystko trzeba bylo zalatwiax prywatnie , masakra jakas

Do góry