reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Gina29 a robili ci ten.skan w uk bo coś nie tak czy tutaj tak jest, bo ja jeszcze nie byłam tu u Lekarza zgłosić ciążę bo jakoś nie miałam na to chwili czasu... A słyszałam że pierwszy skan robią dopiero w 12 tyg.

Ja bylam dwa tugodnie temu gp skierowal mnie na scan i miala ale nic nie bylo widac to kazsli mi przyjsc teraz 12 marca

A mo robili bo ja mialam okres w grudniu pizniej w styczniu nuc i piereszego lutego znow mislam wiec on chcial sprawdzic ole jestem w ciazy

I ja się chciałam przywitać i dołączyć do Waszego grona;-)
W poniedziałek widziałam pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym, zarodka jeszcze nie było widać.
Kolejne USG 17 marca;-)
Ciąża po ivf.

Czesc calineczka my w wiekszosci tez czekamy zeby zobaczyc cos wiecej niz pecherzyk , ja nastepne usg mam 27 wiec jeszcze sporo czasu do czekania niestety

Jak czytam wcześniejsze wasze posty przypomina mi sie forum styczniówek 2013 niektore straciły swoje fasoli,mam nadzieje ze teraz wszystkim nam uda sie donosic nasze malenstwa.
Drugi juz dzien brzuch mnie pobolewa i nie dobrze mi nie wiem czy to przeziebienie czy ten stan, pije herbatke z cytryna zapobiegawczo...

Hej! Ja całkowicie opadłam z sił. Mdłości mnie męczą całymi dniami. Wymiotuję nocami. Ogólnie czuję się słabo. Powtórzyłam bete po 5 dniach i z 4,5 tys wzrosło na 36 tyś. Lekarz mówił że wzrasta książkowo. Rozmawiałam w poniedziałek z nim telefonicznie bo wizytę mam dopiero w piątek. Dobrze że mam teraz parę dni wolnych od pracy bo bym nie wyrobiła.

reklama
Ja zjadlam dzisiaj sniadanie i musialam sie polozyc nie wiem czy mi niedobrze czy mnie zoladek gniecie nie umiem tego opisac ani to nudnosci ani bol zoladka nie wiem.

Do góry