reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej dziewczyny. ja dziś byłam siusiu oddać do badania. byłam u fryzjera ( zrobiłam 2 miesięczny odrost ) później ostatnie zakupy przed wyjazdem. teraz się pakuję :-) później sprzątanie. lecę jutro o 9.15 trzymajcie kciuki za moje dobre samopoczucie :-)

No to u mnie znowu inaczej nienawidze parasolki taki maly ten wozek mialam 3 i wszystki takie niestabilne mi sie wydawaly lubilam spacerowke z wozka takiego 2w1 ale rozwalila mi sie jakas wadliwa byla.
Co do tych mrozow to moze dziewczyny zza grznicy beda je mialy bo ja juz nie wierze ze w polsce beda jeszcze prawdziwe zimy.
Ja mam spiworek do wozka wlasnie w srodku z owczej welny ( ludzilam sie ze bedzie zima )
Mi ciezar nie sprawial problemu bo fajnie sie prowadzil byl zwrotny stabilny a wnosilam tylko na 3 schodki do przwdsionka .

Sylka kup jak masz teraz kase bo schoeanej sie nic nie atanie a pozniej bedzie jak znalazl.
Ja tez mam bujaczek z fishera ale taki 2w 1 kurcze ja wszystko mam i co ja bede kupowac buuuu
Sandi poradzisz sobie dadza ci dziecko i nagle sie okaze ze dostalas wraz z porodem pakiet opieka

Ja mam wit z pregny z dha

Co do karmienia bedzie spoko ja mialam tyle mleka ze mialam kwadratowe cycki :-)

Ostatnia edycja:
Ewel mnie tez bardzo ciągnie w pachwinach i w ogole w dole szczegolnie jak chodzę. Ale dobrze ze poszlas i zobaczylas maluszka i wszystko super :) Minia powodzenia!!!!

Zazdroszczę tym, które już robią zakupy albo już mają wiele rzeczy. Ja w sumie nie mam jeszcze nic. To moje pierwsze dziecko i nie wiem co i jak, na razie tylko czytam, dużo tego jest :) a poza tym nie wiem czy nie jest za wcześnie na kupowanie wyprawki, może w połowie ciąży zacznę :)

Heh ja dzis w sumie też jak stoje ide lub siadam bol jest intensywny ale taki nie stresujacy mnie :) dzieki za rady co do wozka chyba wezme jeszcze zobacze czy na zywo wygląda tak dobrze jak na fotce. A jak wytrzymal bliźniaki bez uszczerbku to i drugie wytrzyma :)

reklama
Mnie to napierdziela kość ogonowa co za cholerstwo wszędzie chodzę z poduszka wczoraj wzięłam podwójna dawkę magnezu i dzisiaj już mnie nie ciągnie w pachwinie ja mam problem z tabletkami nienawidzę takich wielkich mam lekko zwężony przełyk bo byłam kiedyś zaitubowana przez 2 tyg musz połykać z jakimś jedzeniem bo inaczej nie da rady a te witaminy wszystkie takie duże
Sylka a jaki to model jest ?

Do góry