reklama
hej dziewczyny. ja dziś byłam siusiu oddać do badania. byłam u fryzjera ( zrobiłam 2 miesięczny odrost ) później ostatnie zakupy przed wyjazdem. teraz się pakuję :-) później sprzątanie. lecę jutro o 9.15 trzymajcie kciuki za moje dobre samopoczucie :-)
Moniqq
Fanka BB :)
ewel a z czego bierzesz dha? myślałam, żeby sobie kupić właśnie, bo mało ryb jem
No to u mnie znowu inaczej nienawidze parasolki taki maly ten wozek mialam 3 i wszystki takie niestabilne mi sie wydawaly lubilam spacerowke z wozka takiego 2w1 ale rozwalila mi sie jakas wadliwa byla.
Co do tych mrozow to moze dziewczyny zza grznicy beda je mialy bo ja juz nie wierze ze w polsce beda jeszcze prawdziwe zimy.
Ja mam spiworek do wozka wlasnie w srodku z owczej welny ( ludzilam sie ze bedzie zima )
Mi ciezar nie sprawial problemu bo fajnie sie prowadzil byl zwrotny stabilny a wnosilam tylko na 3 schodki do przwdsionka .
Sylka kup jak masz teraz kase bo schoeanej sie nic nie atanie a pozniej bedzie jak znalazl.
Ja tez mam bujaczek z fishera ale taki 2w 1 kurcze ja wszystko mam i co ja bede kupowac buuuu
Sandi poradzisz sobie dadza ci dziecko i nagle sie okaze ze dostalas wraz z porodem pakiet opieka
Ja mam wit z pregny z dha
Co do karmienia bedzie spoko ja mialam tyle mleka ze mialam kwadratowe cycki :-)
Co do tych mrozow to moze dziewczyny zza grznicy beda je mialy bo ja juz nie wierze ze w polsce beda jeszcze prawdziwe zimy.
Ja mam spiworek do wozka wlasnie w srodku z owczej welny ( ludzilam sie ze bedzie zima )
Mi ciezar nie sprawial problemu bo fajnie sie prowadzil byl zwrotny stabilny a wnosilam tylko na 3 schodki do przwdsionka .
Sylka kup jak masz teraz kase bo schoeanej sie nic nie atanie a pozniej bedzie jak znalazl.
Ja tez mam bujaczek z fishera ale taki 2w 1 kurcze ja wszystko mam i co ja bede kupowac buuuu
Sandi poradzisz sobie dadza ci dziecko i nagle sie okaze ze dostalas wraz z porodem pakiet opieka
Ja mam wit z pregny z dha
Co do karmienia bedzie spoko ja mialam tyle mleka ze mialam kwadratowe cycki :-)
Ostatnia edycja:
Moniqq
Zazdroszczę tym, które już robią zakupy albo już mają wiele rzeczy. Ja w sumie nie mam jeszcze nic. To moje pierwsze dziecko i nie wiem co i jak, na razie tylko czytam, dużo tego jest a poza tym nie wiem czy nie jest za wcześnie na kupowanie wyprawki, może w połowie ciąży zacznę
Sylka87
Heh ja dzis w sumie też jak stoje ide lub siadam bol jest intensywny ale taki nie stresujacy mnie dzieki za rady co do wozka chyba wezme jeszcze zobacze czy na zywo wygląda tak dobrze jak na fotce. A jak wytrzymal bliźniaki bez uszczerbku to i drugie wytrzyma
reklama
M
mama290
Gość
Mnie to napierdziela kość ogonowa co za cholerstwo wszędzie chodzę z poduszka wczoraj wzięłam podwójna dawkę magnezu i dzisiaj już mnie nie ciągnie w pachwinie ja mam problem z tabletkami nienawidzę takich wielkich mam lekko zwężony przełyk bo byłam kiedyś zaitubowana przez 2 tyg musz połykać z jakimś jedzeniem bo inaczej nie da rady a te witaminy wszystkie takie duże
Sylka a jaki to model jest ?
Sylka a jaki to model jest ?