reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja jakies 3 lata temu bylam zauroczona Baby Jogger City Mini albo jakeis z tej serii - wtedy juz mialam wozek dla dziecka (inglesine trip) i troche mi szkoda bylo pieniedzy wiec nie kupowalam. Widze ze teraz mozna dodac do tego wozka gondole. Nie wiem czy ktos mial doswiadczenie z tym wozkiem?! Kiedys go ogladalam na zywo i fajny byl, fajnie sie prowadzil,ale wiadomo jak to jest probowac wozek w sklepie a jak w terenie:)

Ja jeszcze wozkow nie szukam...i sie w tym temacie nie orientuje ale tak mysle ze ten BJCM moze byc jednak fajny..... sama nie wiem. Ktos mial z tym wozeczkiem doswiadczenie?

My mielismy lezaczek z FP - cos takiego : Fotelik Bujaczek leżaczek Fisher Price - Mazak Marek Zaremba i byl fantastyczny! Uzywalismy go chyba do 2-giego czy 3-ciego roku zycia - potem juz tylko jako krzeselko na maly odpoczynek. Wyprany czeka na drugiego malucha:)

reklama
Ewel87 dodałas fotkę w tym drugim wątku ? Bo nie widzę . Gratuluje zdrowego maleństwa :)))))
Takie duże to na pewno juz czujesz ruchy [emoji7][emoji7][emoji7]

Mama290 a propo USA
Home / Monkey Feet USA
Ja juz przestaje oglądać te dziecięce gadżety bo zbankrutuje zanim dowiem sie czy to chłopak czy dziewczynka :p na razie powstrzymuje sie od kupowania , ale jak widzę takie słodkie malpkowe buciki to az sie łezka w oku kręci :)))

Madzius , ale fajny ten baby jogger mini
Toysrus
I do niego można dokupić gondole ? Bardzo mi sie spodobał wyglada na wygodny dla mamy i dla dziecka

Ale ładne zdjęcie , ja byłam ponad tydzien temu i to był wtedy 12 tydzien i kilka dni i zdjęcie takie sobie bo strasznie sie wiercila pchełka :) ImageUploadedByForum BabyBoom1432294611.766616.jpg na dodatek mała bo wtedy było 40mm czyli teraz Max 55-60mm czyli o wiele mniejsze niż Twoje i sie zastanawiam czy napewno jest wszystko ok bo jesteśmy w tym samym tygodniu ...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432294611.766616.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432294611.766616.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 42
Z 12t i 2d to moje jest kiepskie :)jest w wątku gdzie są zdjęcia i fotki :)) to możesz zobaczyć sobie.
Jestem chociaż spokojna ze jest wszystko dobrze.

Sandii88 ja w 12t i 2dniu miałam 5cm i chyba 5mm ale nie martw się jak by coś było nie tak lekarz by powiedział a wg usg który tydzień to był? Bo czasami wg usg jest inny wg @ inny

Macie czasami ochote na lampke wina jeju w taka pogode jak dzisiaj lampka wina otwarte okno i posiedziec na parapecie mmmmmm a tu pozostaje woda mineralna koc i uwazac zeby nie przewialo hahahahah

Claudia ja mam straszną ochotę na wino, a w dodatku mój kupił wczoraj dwie butelki :-(no ale czego się nie robi dla maluszka.
A mówią, że organizm domaga się tego czego mu porzeba - i jak to się ma do niepicia w ciąży?
Sandi, ewel śliczne te Wasze maluszki!

Co do smakołyków i zachcianek wczoraj kupiłam arbuza i dzisiaj już go nie ma. Ale był pyszny:-)
A tak ogólnie od początku ciąży szaleję za pomidorami i wszelkimi owocami. Jeśli chodzi o słodkie/kwaśne to na początku strasznie mnie do kwaśnego ciągnęło, kapusta kiszona, ogórki kiszone, śledzie to było to. Teraz znowu mam fazę na słodkie. Przez ten tydzień zajadałam się białą czekoladą (nigdy za nią nie przepadałam i masz ci los), a wczoraj zrobiłam sobie zapasy ale już mlecznej, ptasiego mleczka i cukierków toffi:-D

Co do wózków jeśli zdecydujemy się na nowy to prawdopodobnie Jedo Fyn Memo - nie za ciężki i dobry na wertepy. Ma też dużą gondolę więc w zimie dziecko w kombinezonie i ewentualnie jakiś kock, wszystko powinno się zmieścić.
Ale ostatnio kolega wspominał, że będzie sprzedawał swojego X-landera bo jego mały jakoś tej spacerówki nie pokochał, więc może jednak wezmę od niego ten wózek.

Zamówiłam sobie w tym tygodniu ciążowe spodenki z H&M na allegro i dzisiaj dostałam przesyłkę. Spodenki idealne, mimo że jeansowe to super wygodne, takie mięciutkie. Już nie mogę doczekać się lata jak będę w nich chodzić

reklama
Sylka ja miałam maclarena triumpha złamał sie jak masz zamiar dużo jeździć dużo lepszym rozwiązaniem jest baby jogger lepiej sie kieruje
Sandi miałam te butki teraz mamy takie podobne ale nie wiem czy one są jednak takie zdrowe bo moi to maja strasznie płaskie stopy

Do góry