madzius5
Fanka BB :)
Ja jakies 3 lata temu bylam zauroczona Baby Jogger City Mini albo jakeis z tej serii - wtedy juz mialam wozek dla dziecka (inglesine trip) i troche mi szkoda bylo pieniedzy wiec nie kupowalam. Widze ze teraz mozna dodac do tego wozka gondole. Nie wiem czy ktos mial doswiadczenie z tym wozkiem?! Kiedys go ogladalam na zywo i fajny byl, fajnie sie prowadzil,ale wiadomo jak to jest probowac wozek w sklepie a jak w terenie
Ja jeszcze wozkow nie szukam...i sie w tym temacie nie orientuje ale tak mysle ze ten BJCM moze byc jednak fajny..... sama nie wiem. Ktos mial z tym wozeczkiem doswiadczenie?
My mielismy lezaczek z FP - cos takiego : Fotelik Bujaczek leżaczek Fisher Price - Mazak Marek Zaremba i byl fantastyczny! Uzywalismy go chyba do 2-giego czy 3-ciego roku zycia - potem juz tylko jako krzeselko na maly odpoczynek. Wyprany czeka na drugiego malucha
Ja jeszcze wozkow nie szukam...i sie w tym temacie nie orientuje ale tak mysle ze ten BJCM moze byc jednak fajny..... sama nie wiem. Ktos mial z tym wozeczkiem doswiadczenie?
My mielismy lezaczek z FP - cos takiego : Fotelik Bujaczek leżaczek Fisher Price - Mazak Marek Zaremba i byl fantastyczny! Uzywalismy go chyba do 2-giego czy 3-ciego roku zycia - potem juz tylko jako krzeselko na maly odpoczynek. Wyprany czeka na drugiego malucha