reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
O boże nie mogę tego czytać. Ja od razu luteine dostalam teraz telefon ze trzeba iść do Endo bo TSH za wysokie. Nie dalabym rady gdyby ktoś tak lekceważąco do tego podchodził. Ja dzisiaj sobie poplakalam bo jakoś nie wytrzymuje tej niepewności. Mój endo powiedział ze ciąża nie uprawnia mnie do wizyty na cito wiec zabieram papierki i zapisze się do kogoś innego. Niech mnie w zad pocaluje!!!
Co do rękodzieła to oprócz szycia nawie się decoupagem i sutazem

Nie wiem czy jak opowiem in o mochi przejsciach w poprzednich ciazach wezma to jakos pod uwageczy raczej nie??

Gina musza dobrze mowisz po angielsku?? co do lekow to I luteina jest I dupek jest tutaj jak beda krecic nosem to odrazu pytaj sie gdzie mozesz zglosic skarge wyolbrzymiaj wszytskie swoje przezycia w ciazach a robili ci siusiki na pogotowiu pod kontem infekcji??

Nie to nie byla nawet krew tylko taki rozowy sluz raczej nie wiem
A to nie było płomienie implantacyjne przypadkiem? Bo jak jednorazowe i różowe plamy enento tak mi się kojarzy..
O boże nie mogę tego czytać. Ja od razu luteine dostalam teraz telefon ze trzeba iść do Endo bo TSH za wysokie. Nie dalabym rady gdyby ktoś tak lekceważąco do tego podchodził. Ja dzisiaj sobie poplakalam bo jakoś nie wytrzymuje tej niepewności. Mój endo powiedział ze ciąża nie uprawnia mnie do wizyty na cito wiec zabieram papierki i zapisze się do kogoś innego. Niech mnie w zad pocaluje!!!
Co do rękodzieła to oprócz szycia nawie się decoupagem i sutazem
No to kreatywna mama z Ciebie ;) a co do endo tomdupek i tyle.

reklama
Tak czasami boli robili i powiedzial ze jakas infekcja ale nie trzeba nic tylkko ich wszechmogący paracetamol

Do góry