reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Tragedia straszna bo trojka dzieci ja odkąd jestem tutaj na BB żegnaliśmy już dwie mamy ale żadna nie odeszła w taki sposób ciężkie to do udźwignięcia współczuje mężowi

Ale nie wiadomo jaka byla przyczyna zgonu? Wiem ze cesarka jest grozna i tez sie jej znowu boje ale co zrobic trzeba byc tylko dobrej mysli nic innego nie pozostaje tragedie sie przytrafiaja wszedzie .

Mamba gratulacje dziewczynki i oby sie nie zmienilo:-)

Wiolinka30 ja tym tematem zainteresowałam się jak mój Jasiu był mały jednak wtedy był już za duży na takie zmiany i szkoda było inwestować pieniądze bo nie wiedziałam czy on je zaakceptuję a poza tym był już na tyle duży że myślałam że może zaraz się odpieluszkuje. teraz znam temat i mam zamiar spróbować. pieluszka jednorazowa rozkłada się przez 300 lat dziecko jedno przez swoje życie zużywa ponad tonę tego świństwa więc za parę naście lat będziemy w tym pływać. a to tego to naprawdę szkodzi wrażliwej skórze dziecka

Ja tak dzisiaj rozmawialam z kuzynem i kurcze patrzcie jak to sie zmienilo jak my bylysmy male to wiekszosc dzieci rodzila sie pomiedzy 2-3 kilo a dzidiaj 3-4 kilo takie ponad 4 kilo to taki zwykly dzieciaczek a moja ciocia jak urodzila kuzyna 4.300 to byl szok ze takie wielkie dziecko. Co oni nam daja do jedzenia ze to sie tak zmienilo

jeśli pytasz szczerze to większość dzieci rodzi się takimi dużymi dla tego że my bierzemy witaminy ciążowe. a poza tym w jedzeniu wysoko przetworzonym jest wiele konserwantów, zagęstników i dodatków których w jedzeniu być nie powinno. dla tego ja jestem umiarkowaną eko mamą ( umiarkowaną ponieważ nie popadam w paranoję ale uwierz mi że 80% jedzenia z codziennego stołu nie tknę palcem )

reklama
Ja nie wierzę w eko jedzenie ze sklepu jak sobie ktoś posadzi sam coś itp czy robi to jest eko ale tym nalepka nie wierze.... Jak i warzywa pietruszka w sklepie ekologicznym za 30 zł kg.... Sorry moi teściowie mają pola i maja mnóstwo warzyw i nie wiem skąd te ceny... Bo eko....

Do góry