reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Syka a jak byś tak miała synka i córę za jednym zamachem??? Ja kiedyś chodziłam do szkoły z rodzeństwem byli w jednym wieku i zawsze się zastanawiałam jak to możliwe i liczyłam że może jedno się urodziło w styczniu a drugie pod koniec roku do puki ich nie poznałam lepiej to bym nie uwierzyła że tak też może być ale wtedy byłam dzieckiem
M
mama290
Gość
Dziewczyny nie wiem czy widzieliście ale na lipcowkach dziewczyna zmarla przy cc aż się płakać chce [*]
Wiolinka30
Ja pisałam o tym z czego są zrobione pieluszki jednorazowe - straszen świnstwa tam są w składzie.Mnie to poruszyło i to bardzo a pisze o tym ,zeby was zainteresowac ale nikogo nie zmuszam do niczego.ach nie pamiętam ale ktoś parę stron temu pisał o pieluszkach wielorazowych i o tym z czego są pieluszki jednorazowe. ja na 100% będę używać pieluch wielorazowych a szczególnie że w domu będę miała suszarkę więc nie będę musiała dużej ilość kupować.
Wiolinka30
Dziewczyny nie wiem czy widzieliście ale na lipcowkach dziewczyna zmarla przy cc aż się płakać chce
[*]
CO??? Ja nie zaglądam na inne fora. Co ty piszesz? To co oni jej tam zrobili??
Katarzyna92
Dramat to jest straszne a przecież nie dawno też w tv mówili że facet stracił najpierw dziecko a później żona po porodzie zmarła... Ja szczerze wam powiem że jak tak się naoglądam co się dzieje w tych szpitalach to jak trzeba samemu iść to czasami strach zresztą ja bez tego mam uraz do szpitali... Współczuje temu ojcu który został sam z dziećmi byle by miał jakąś pomoc i wsparcie ze strony rodziny
Wiolinka30
Własnie mi się przypomniało - u mnie w rodzinnym mieście była taka sytuacja kilka lat temu, może ze 3, że dziewczyna młoda około 23 lata urodziła naturalnie dziecko a potem zmarła bo nikt jej nie dopilnował i łozysko zostało całe w środku czy coś takiego.Niedopilnowali.Tzn niedopełnili swoich obowiązków.Zwykłe zaniedbanie które kosztowało ją życie. Masakra. Rodzina podała lekarzy do sadu. Dziewczyna z mojego osiedla. XXI wiek i takie rzeczy.
reklama