reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mamba super ze dr pewna Milenki:) ja jutro swoją pomęcze czy coś juz wróży ale watpie bo jeszcze 14 tyg nie ma:)

reklama
Syka a jak byś tak miała synka i córę za jednym zamachem???:) Ja kiedyś chodziłam do szkoły z rodzeństwem byli w jednym wieku i zawsze się zastanawiałam jak to możliwe i liczyłam że może jedno się urodziło w styczniu a drugie pod koniec roku do puki ich nie poznałam lepiej to bym nie uwierzyła że tak też może być ale wtedy byłam dzieckiem:)

Dziewczyny nie wiem czy widzieliście ale na lipcowkach dziewczyna zmarla przy cc aż się płakać chce [*]

ach nie pamiętam ale ktoś parę stron temu pisał o pieluszkach wielorazowych i o tym z czego są pieluszki jednorazowe. ja na 100% będę używać pieluch wielorazowych a szczególnie że w domu będę miała suszarkę więc nie będę musiała dużej ilość kupować.
Ja pisałam o tym z czego są zrobione pieluszki jednorazowe - straszen świnstwa tam są w składzie.Mnie to poruszyło i to bardzo a pisze o tym ,zeby was zainteresowac ale nikogo nie zmuszam do niczego. :happy:

Właśnie przeczytałam.... :( jej posty czytałam wg mnie dziwne ze tak ciągle narzekała na ból na nogi.... Boże...

Dramat to jest straszne a przecież nie dawno też w tv mówili że facet stracił najpierw dziecko a później żona po porodzie zmarła... Ja szczerze wam powiem że jak tak się naoglądam co się dzieje w tych szpitalach to jak trzeba samemu iść to czasami strach zresztą ja bez tego mam uraz do szpitali... Współczuje temu ojcu który został sam z dziećmi byle by miał jakąś pomoc i wsparcie ze strony rodziny

Własnie mi się przypomniało - u mnie w rodzinnym mieście była taka sytuacja kilka lat temu, może ze 3, że dziewczyna młoda około 23 lata urodziła naturalnie dziecko a potem zmarła bo nikt jej nie dopilnował i łozysko zostało całe w środku czy coś takiego.Niedopilnowali.Tzn niedopełnili swoich obowiązków.Zwykłe zaniedbanie które kosztowało ją życie. Masakra. Rodzina podała lekarzy do sadu. Dziewczyna z mojego osiedla. XXI wiek i takie rzeczy.

reklama
Masakra jakas..... doczytałam ze dziecko zyje, a w domu miała jeszcze dwoch chłopców, chyba 7 i 9 lat..... [']

Do góry