reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Masakra, aż się nagle zle poczułam. Straszna tragedia. Ja nie czytam nawet innych forum. Ostatnio kurde Często mi coś Dziwnie serce kolacze takie naprawdę bardzo Dziwne uczucie. Siedzę sobie na.kursie angielskiego i jakoś mi tam śmiesznie serce wali i źle mi się wtedy oddycha ivmam wrażenie że zaraz coś.mi się złego stanie.

reklama
Wiolinka zależy jak często chcesz prac noworodek zużywa około 8 dziennie ale ta ilośc maleje wraz z wiekiem dziecka
Ja nie jestem eco świrem ale jem w 90 % organic nie używam chemi w domu gospodarczej żadnych domestosow myjemy się głownie mydłem które tez sama robię nie używam tez chusteczek nawilzonych tez wielorazowe sadze warzywa ale tylko w donicach bo nie mam pewności co do ziemi nie daje się zwariować szczepie dzieci ale nie nadużywam leków
Ona a bierzesz magnez ? Ja mam tez takie kołatania serca i po magnesie mi przechodzi

Ja mam i teściowa i rodziców na wsi . Zawsze zwozimy cuda z grządki. Borówki grzyby ostrezyny sami zbieramy. Do herbaty robie syrop z mleczy oraz soki z dzikich malin itd. Dla małego zwozilam młoda jagniecine króliki i takie tam swojskie hodowlane zwierzaki a jajka mam tylko swojskie

mama290 juz mi o tym sporo pisałaś -pamiętam. :happy: A jak nie upiorę to mi zabraknie i co wtedy? Może jednak 20 sztuk będzie ok? Przeczytałam kilka artykulów i na blogach to mamy piszą żeby mieć 15 - 20 sztuk. Taka średnia.

Nie, biorę tylko witaminy dla.kobiet w ciąży. To tam są jakieś witaminy i ten kwas foliowy. Czasem jak jestem sama i mi się tak Dzieje to.się boje ze mi się coś zaraz stanie. Są dni że jest ok a są takie ze mam tak kilka Razy w ciągu dnia... I już się tym.zaczynam stresować czy coś mi nie jest

Moja teściowa to jajka spod dupki kury wyjmuje i są takie cieplutkie i obsrane. I pyszniutkie. Niestety teraz ich nie jadam, tylko w odwiedzinach. Szkoda.
A co do tych pileuszek to dobrze, że mam jeszcze tyle czasu na zastaowienie.Poza tym można zawsze dokupić w trakcie.

Wiolinka ja kupowałam na ebay pule coś po 3 £ bez wkładu chyba babyland sluza mi do dzisiaj wkłady mam bambusowe mikrofibra mnie wkurzała ja mam gdzieś około 100 na dziś dzień jadę póki mi się nie skończą prawie wszystkie a pózniej robię dwa prania wkłady osobno na 90 stopni a pule na 60 zawsze mam pare tetrowych i jak mi już się wszystkie kończą to zakładam tetrę i jakieś gacie np z wełny

reklama
100 sztuk? Wow! Sporo ale ty masz bliźniaki. :) 3 f za sztukę? Ciekawe ile bym kupiła za złotówki, musze to poprzeliczać.
100 nie kupie ale może wiecej niż 20, zobaczy się.

Do góry