ja nie jestem fanką różowych kolorów, lalek i księżniczek!!!! wolałabym chłopca drugiego :-) a co do poznania połci to mi nie zależy żeby ktoś mi powiedziała teraz chętnie poczekam do połówkowego. zakupów jeszcze nie mam zamiaru robić. trochę cierpliwości ;-)
reklama
Katarzyna92 w ulotce jest napisane, żeby koniecznie użycie skonsultować z lekarzem, masz taką możliwość ?
Ja mam już córkę i syna i bardzo chciałabym drugą córkę. Mój lekarz mimo, iż w poprzedniej ciąży prawidłowo ocenił płeć w 12tc i miał rację, tym razem powiedział, że podejmie się dopiero przy usg połówkowym, żeby mieć pewność ;-)
Ja mam już córkę i syna i bardzo chciałabym drugą córkę. Mój lekarz mimo, iż w poprzedniej ciąży prawidłowo ocenił płeć w 12tc i miał rację, tym razem powiedział, że podejmie się dopiero przy usg połówkowym, żeby mieć pewność ;-)
Katarzyna92
Fanka BB :)
Właśnie nie mam ani ulotki bo mój mąż zawsze wywala z ginem niestety nie mam możliwości kontaktu... A może macie jakieś domowe sposoby bo ja zaraz będę miała całą brodę w tym
Sylka87
A ja wam powiem ze ja licze na dziewczynki lub parke bo moj mąż marzy o coreczkach i powiedział ze będzie probowal do skutku hehe. To tak pol zartem pol serio. Wiadomo kochać sie będzie tak samo i najważniejsze zeby zdrowe ale większość w glebi ma jakies marzenia o wiązaniu kucykow czy kupowaniu samochodow. Jakis czas temu jadąc metrem zobaczylismy małżeństwo ojciec stal z 3 corkami a taka zmęczona mama trzymała na rękach niemowlaka synka i maz mnie puknal i szepcze patrz jaki uparty w koncu mu sie udalo. Heh wiec jak będziemy mieli dwóch synow to cos czuje ze mnie tez czeka taka historia a przeczucia mi mówią ze to chłopcy... ehh zobaczymy
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No właśnie kocha się pomimo płci co Noe zmienia faktu ze każdemu się cos marzy. Ja juz wrocilam z wizyty i będzie Milenka
Wiolinka30
Wiolinka ale nie wiem jak ma zaszkodzić nasze chcenie dziecku. Jak będzie chłopak to myślisz ze rzuce się z mostu. To nie jest moje pierwsze dziecko i o ile wtedy było MO obojętne tak teraz mogę chciec mieć córkę. Tylko jak będzie chłopak to tak samo będę dla niego taka matka jak dla córki nie widzę tu problemu.
Twoje wpisy odebralam jakbym była gorsza matka wariatka bo chciałabym mieć dziewczynkę dziwna jesteś.
Źle odebrałaś ale nie przejmuj się. Ja tam mam dystans do tego pisania tutaj. Zwłłaszcza na tym forum. Ja już sobie daruje te pisanie o płci bo widze, że wiele z was to drażni - to co ja pisze. Ok buzia na kłódkę.
Na basenie super - w końcu powróciłam po kilku miesiącach przerwy i dobrze się czuje to chyba karnecik wykupię. Fajnie, ze do basenu mam 10 min pieszo. Polecam basen ciężarnym - dobrze działa na kręgosłup i samopoczucie. :-)
Mamba_2008
Wiolinka po prostu tak samo mi było obojętne przy pierwszym dziecku i Noe dziwne dlanie ze ktoś marzy o chlopczyku czy dziewczynce dla mnie to normalne. To tez tak jest z facetem każdy mówi ze jej wymarzony facet powinien mieć piękne wnętrze i wkurza mnie ze ludzie nie potrafią się przyznać ze zawsze na początku zwracają uwagę na wygląd. To takie utarte odpowiedzi które powinno sie powiedzieć. Ja jestem szczera do bólu czasami to wada wiec przepraszam jak kogoś urazilam
ach nie pamiętam ale ktoś parę stron temu pisał o pieluszkach wielorazowych i o tym z czego są pieluszki jednorazowe. ja na 100% będę używać pieluch wielorazowych a szczególnie że w domu będę miała suszarkę więc nie będę musiała dużej ilość kupować.
reklama
Mamba_2008
Minia podziwiam ja jednak odpuszczam