reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Claudia niestety nie widzialas tego USG i Noe było mowy o dzieqczynce . Sorkj może jestem niedowiarkiem ale nie wierze ze dziewczynka i chłopak wyglądają tak samo zwłaszcza jak pokaza rozłożone nóżki

Claudia a jakiej wielkości było maleństwo?

W aplikacji ciążowej, którą mam na telefonie jest napisane, że w 14 tygodniu podczas badania usg można już rozpoznać płeć dziecka na podstawie zewnętrznych narządów płciowych.

Nie wiem jakie dlugie jest dziecko ale wazy 140 gr
Gdzies widzialam zdjecie na internecie wlasnie pokazanego chlopca i dziewczynke i naprawde wygladaja bardzo podobnie poszukam i wkleje :-)

Zresztą dziwi mnie taka teoria pogląd bo przecież dziexko a juz dawno wykształcone narządy płciowe więc czemu 50/50 ???

Może dlatego, że dziecko jest źle ułożone i już. Nie widać i tyle. Nie ma się co dziwić bo każdy sprzęt inny, każde dziecko inaczej lezy i lekarz mniej lub bardziej zaradny i obeznany a czasem własnie ten co jest większym fachowcem wstrzymuje się żeby potem nie odkręcać i nie zmieniac decyzji co do płci.Może jedni lubia zgadywać a inni nie. :-) Wy tak się martwicie tą płcią jakby od tego wasze życie zależało. To ja chyba jestem jakąś kosmitką bo nic a nic tego nie rozumiem. :-)

Ja mam juz syna a bardzo chce miec parke a trzeciego dziecka juz nie chce wiec produkca sie zamyka wiadomo jak bedzie chlopczyk tez super ale chcialabym dziewczynke i juz.

hej. ja kolejny dzień kiepsko się czuję...nie mam na nic ochoty ani siły. jak ja już bym chciała żeby to się skończyło....

Claudia a jakiej wielkości było maleństwo?

W aplikacji ciążowej, którą mam na telefonie jest napisane, że w 14 tygodniu podczas badania usg można już rozpoznać płeć dziecka na podstawie zewnętrznych narządów płciowych.

"Można" to nie znaczy że to jest oczywiste i stuprocentowe - można znaczy, że są już na to szanse i tyle. :-) Nigdzie nie podaja, ze to się udaje w 100 przypadkach na 100 w 14 tyg!! hehhe. Czytajcie ze zrozumieniem i bez obrazy. :-) Dajcie troche luzu tym swoim biednym dzieciom. :rofl2:

reklama
Do góry