Sylka87 mi na początku zwolnił czas na zwolnieniu, ale teraz jakby przyspieszył, nie mam dzieci to moja pierwsza ciąża i tyle sobie rzeczy na dziś powymyślałam, że chyba muszę zacząć się oagrniać, żebym się ze wszystkim wyrobiła
reklama
finkemma
Fanka BB :)
Ja tez mam jutro wizyte i juz niemoge sie doczekac mam nadzieje ze wszystko dobrze z naszym skarbem. Niecierpliwie sie.
Ach i juz dawno nie mialam tak dobrego dnia wstalam o 6 i odrazu sprzatanko obiad juz na 9 mialam gotowy zero mdlosci! Oby juz tak bylo
Ach i juz dawno nie mialam tak dobrego dnia wstalam o 6 i odrazu sprzatanko obiad juz na 9 mialam gotowy zero mdlosci! Oby juz tak bylo
ewelisia85
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja też mam wizytę jutro i już się doczekać nie mogę
Ja też mam wizytę jutro i już się doczekać nie mogę
Katarzyna92
Łooo w końcu przeczytałam wszystko
Ewel byłam cicho bo wczoraj taka piękna pogoda że wybrałam się do mamy powygrzewać na słoneczku a dzisiaj dopiero wróciłam a nie chciało mi się lapka brać na 1 dzień
Ja używam oliwki z Rossmanna mi podeszła pomimo że mam atopowe zapalenie skóry no i do kąpieli używam mleczka koziego też trochę pomaga na suchą skórę...
Ja zwierząt nie mam ale za to będę mieć tatę w domu za jakiś czas i obawiam się że dziadek będzie zakochany wnuczce/wnuku że ja do własnego dziecka nie dojdę Strasznie lubi dzieci a dzieci jego...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Ewel byłam cicho bo wczoraj taka piękna pogoda że wybrałam się do mamy powygrzewać na słoneczku a dzisiaj dopiero wróciłam a nie chciało mi się lapka brać na 1 dzień
Ja używam oliwki z Rossmanna mi podeszła pomimo że mam atopowe zapalenie skóry no i do kąpieli używam mleczka koziego też trochę pomaga na suchą skórę...
Ja zwierząt nie mam ale za to będę mieć tatę w domu za jakiś czas i obawiam się że dziadek będzie zakochany wnuczce/wnuku że ja do własnego dziecka nie dojdę Strasznie lubi dzieci a dzieci jego...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Hwj dziewczyny ja miałam kota rosyjskiego niebieskiego wtedy mieszkalam z koleżanka i Gaja była przyzwyczajona do nas obu. Jak pojawił się Oli niestety kota przejęła kolezanka bo kotka nie znosi dzieci. Strasznie syczala na małego i trzeba było jakoś temu zaradzić. Teraz w bloku nie planuje zwierząt ale gdybym dorobila się domku z ogrodem to kupujemy Owczarka Niemieckiego. Cale życie takiego miałam i oboje z mężem kochamy ta rasę
Ja juz po wizycie dzidzia ma sie super i taka spokojna kruszyna pamietam moj syn w tym czasie byl jak pileczka a ta dzidzia sobie lezy albo spi bardzo spokojne dziecko ale nadal nie wiem kto tam siedzi a mialam taka nadzieje sie dowiem ale lekarz powiedzial ze plec sprawdza sie w 12 albo w 20 tyg bo w tedy jest wieksza pewnosc w 16-17 to jak wrozenie z fusow takie 50 /50 i wie ze ja chce dziewczynke wiec mnie w blad wprowadzac nie bedzie i musze czekac do 20 tyg. Wizyte i prenatalne mam juz umowione na 16 czerwca.
Niestety mam bialko w moczu i jutro musze jeszcze raz robic z posiewem i probe watrobowa i zaraz z wynikami do niego. No i do tego 3 razy dziennie sprawdzac cisnienie . podobno dlatego tak tyje a raczej puchne bo trzymam wode. Nic mi nie mowil ale widzialam ze zdenerwowalo go to bialko wiec to raczej nic dobrego.
Niestety mam bialko w moczu i jutro musze jeszcze raz robic z posiewem i probe watrobowa i zaraz z wynikami do niego. No i do tego 3 razy dziennie sprawdzac cisnienie . podobno dlatego tak tyje a raczej puchne bo trzymam wode. Nic mi nie mowil ale widzialam ze zdenerwowalo go to bialko wiec to raczej nic dobrego.
Mamba_2008
Claudia to zdrowia i dziwne to co piszesz bo ja z młodym dowiedzialam się w 16 tygodniu
No ja juz to od ktorejs mamy slysze ze niektorzy lekarze mowia ale to jest 50/50 dlatego wielu nie chce mowic w tym Czasie no i wiesz jak ci powiedzial lekarz to akurat mu sie sprawdzilo to 50% :-)
Wie ktoras co moze oznaczas bialko w moczu ?
Wie ktoras co moze oznaczas bialko w moczu ?
reklama
Mamba_2008
Claudia musialabys zobaczyć USG nie było mowy o żadnej pomyłce. PK prostu było widać jak na dłoni