reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Sylka87 mi na początku zwolnił czas na zwolnieniu, ale teraz jakby przyspieszył, nie mam dzieci to moja pierwsza ciąża i tyle sobie rzeczy na dziś powymyślałam, że chyba muszę zacząć się oagrniać, żebym się ze wszystkim wyrobiła ;)

reklama
Ja tez mam jutro wizyte :D i juz niemoge sie doczekac :) mam nadzieje ze wszystko dobrze z naszym skarbem. Niecierpliwie sie.
Ach i juz dawno nie mialam tak dobrego dnia wstalam o 6 i odrazu sprzatanko obiad juz na 9 mialam gotowy :) zero mdlosci! Oby juz tak bylo :)

Łooo w końcu przeczytałam wszystko:)
Ewel byłam cicho bo wczoraj taka piękna pogoda że wybrałam się do mamy powygrzewać na słoneczku a dzisiaj dopiero wróciłam a nie chciało mi się lapka brać na 1 dzień:)
Ja używam oliwki z Rossmanna mi podeszła pomimo że mam atopowe zapalenie skóry no i do kąpieli używam mleczka koziego też trochę pomaga na suchą skórę...
Ja zwierząt nie mam ale za to będę mieć tatę w domu za jakiś czas i obawiam się że dziadek będzie zakochany wnuczce/wnuku że ja do własnego dziecka nie dojdę:) Strasznie lubi dzieci a dzieci jego...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:)

Hwj dziewczyny ja miałam kota rosyjskiego niebieskiego wtedy mieszkalam z koleżanka i Gaja była przyzwyczajona do nas obu. Jak pojawił się Oli niestety kota przejęła kolezanka bo kotka nie znosi dzieci. Strasznie syczala na małego i trzeba było jakoś temu zaradzić. Teraz w bloku nie planuje zwierząt ale gdybym dorobila się domku z ogrodem to kupujemy Owczarka Niemieckiego. Cale życie takiego miałam i oboje z mężem kochamy ta rasę

Ja juz po wizycie dzidzia ma sie super i taka spokojna kruszyna pamietam moj syn w tym czasie byl jak pileczka a ta dzidzia sobie lezy albo spi bardzo spokojne dziecko ale nadal nie wiem kto tam siedzi a mialam taka nadzieje sie dowiem ale lekarz powiedzial ze plec sprawdza sie w 12 albo w 20 tyg bo w tedy jest wieksza pewnosc w 16-17 to jak wrozenie z fusow takie 50 /50 i wie ze ja chce dziewczynke wiec mnie w blad wprowadzac nie bedzie i musze czekac do 20 tyg. Wizyte i prenatalne mam juz umowione na 16 czerwca.
Niestety mam bialko w moczu i jutro musze jeszcze raz robic z posiewem i probe watrobowa i zaraz z wynikami do niego. No i do tego 3 razy dziennie sprawdzac cisnienie . podobno dlatego tak tyje a raczej puchne bo trzymam wode. Nic mi nie mowil ale widzialam ze zdenerwowalo go to bialko wiec to raczej nic dobrego.

No ja juz to od ktorejs mamy slysze ze niektorzy lekarze mowia ale to jest 50/50 dlatego wielu nie chce mowic w tym Czasie no i wiesz jak ci powiedzial lekarz to akurat mu sie sprawdzilo to 50% :-)
Wie ktoras co moze oznaczas bialko w moczu ?

reklama
Do góry