reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Wiolinka większość dziewczyn zwyczajnie jest ciekawa czy będzie chłopczyk czy dziewczynka zresztą łatwiej robić zakupy jak się zna płeć. Widzę że Ciebie to nie bardzo interesuje, ale ja np nie mogę się juz doczekać żeby mieć pewność co do płci.

reklama
U mnie problem odpada bo mówią dopiero po 20 tyg a niektóre szpitale odmawiają podania informacji ale tu dużo czubków co poddają się terminacji ze względu na płeć ale powiem tak z początku każde dzieciątko wyglada na dziewczynkę mamy tez teorie nub nie wiem czy znacie to tak jak z ruchami kiedyś jakby mi kos powiedział ze w 14 tyg coś poczuje to bym się popukała w głowę bo czego innego mnie na studiach uczyli a teraz co jakiś czas czuje smyranie i pukanie od środka

Wiolinka większość dziewczyn zwyczajnie jest ciekawa czy będzie chłopczyk czy dziewczynka zresztą łatwiej robić zakupy jak się zna płeć. Widzę że Ciebie to nie bardzo interesuje, ale ja np nie mogę się juz doczekać żeby mieć pewność co do płci.

Mnie interesuje bardzo ale jestem cierpliwa - przydatna cecha. :happy: Sprawdz się w pracy z dziećmi w przedszkolu.
Ubranka juz kupuje choc nie znam płci bo to nie problem - wszystkie piekne kolory oprócz rózowego. Gdzie tu problem z kupowaniem nie znając płci?? :eek: Nasze matki tak robiły i żyją i my też. :-)

Ewelisia ten link to jest właśnie teoria nub bardzo małych lekarzy interesuje się tym i Wogole wie o co chodzi tutaj chodzi tez o to żeby było dobrze zrobione zdjęcie z profile żeby wypustek pluciowy (nub) był widoczny jest takie forum ingender tam dziewczyny oceniają płeć po nubie

A mi np bardzo podobają się różowe ubranka dla dziewczynek poza tym większość ubranek dla noworodków jest w kolorze różowym albo niebieskim.

Ewelisiaa mi tez się podobają różowe i chce wiedzieć żeby właśnie zacząć kupować te różowe sukieneczki :)

A mi np bardzo podobają się różowe ubranka dla dziewczynek poza tym większość ubranek dla noworodków jest w kolorze różowym albo niebieskim.

W sklepach większosc ale na necie to juz mozesz wybierac kolory do woli jakie tylko dusza zapragnie.Wszystkie!! :-) Ja nie jestem wiekszosc i nie kupuje tego co wiekszosc. Je nie mówie ze nie moze ci sie co spodobac , róż czy cos tam - to rzecz gustu.

reklama
Mama290 takie maleńkie różowe sukieneczki są śliczne, w ogóle sukieneczki dla takich maluchów są słodkie. Ja tez mam nadzieję, że się potwierdzi to co wcześniej i że będzie dziewczynka.

Do góry