reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Nie mam bakteri mocz czysty krew super tylko to bialko i nie sladowe tylko 1,5+
No nic zobaczymy jak okaze sie ze to nie jakas pomylka to dieta i odpoczywanie i 2 razy w miesiacu bdanie moczu. Faktycznie ja jak rano wstaje to nogi mam jak banie .
Co do plci to wole poczekac niz ma byc pomylka i pozniej bede zawiedziona teraz juz czas leci szybko.

Claudia może lekarz miał kiepski sprzęt i dlatego nie było widać bo na tym etapie ciąży jeśli dziecko jest dobrze ułożone to przeważnie już dobrze widać.

No właśnie ja tez myślę ze to zalezy od ułożenia dziecka i sprzetu bo w żadnym artykule czy książce nie spotkalam się z tak zdaniem ze płeć określa się w 12 albo w 20 tygodniu

Byłam wróciłam jestem trochę rozczarowana bo opisu nie dostałam i nie widziałam co tam jest miedzy nogami Wogole zapisali na jedna godzinę 3 babki i tak na szybko robione lee szkoda następne mam 25 czerwca ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się ze będzie syn w 16 tyg w drogiej nie chciałam wiedzieć z chłopakami w 20 tyg znam pare która miała mieć chłopca a wyszła Dominika :)

reklama
Nie lekarz ma bardzo dobry sprzet chodze prywatnie do lekarza do ktorego z calego slaska przyjezdzaha dziewczyny i sprzeciaor pierwsza klasa 3 d 4d ale tu chodzi o to ze w 12 tygodniu plec widac nie po organach plciowych a po splotach cY czyms w 16 tygodniu organy sa juz wlasciwe ale czesto dziewczynki wygladaja jak chlopcy i do 20 tygodnia dziewczynka wyglada juz jak pelna dziewczynka a chlopczyk jak chlopczyk. Dlatego Mamba w twojej pierwszej ciazy serio moglo byc widac golym okiem chlopca ale dziewczynka wygladalaby podobnie. Moze lekarz skusilby sie na jakies przypuszczenia gdybym od pierwszej wizyty nie trajkotala ze chce dziewczynke i moze chce mi zaoszczedzic ewentualnego rozczarowania :-)

Ostatnia edycja:
Do góry