reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Nie mam bakteri mocz czysty krew super tylko to bialko i nie sladowe tylko 1,5+
No nic zobaczymy jak okaze sie ze to nie jakas pomylka to dieta i odpoczywanie i 2 razy w miesiacu bdanie moczu. Faktycznie ja jak rano wstaje to nogi mam jak banie .
Co do plci to wole poczekac niz ma byc pomylka i pozniej bede zawiedziona teraz juz czas leci szybko.

Claudia może lekarz miał kiepski sprzęt i dlatego nie było widać bo na tym etapie ciąży jeśli dziecko jest dobrze ułożone to przeważnie już dobrze widać.

No właśnie ja tez myślę ze to zalezy od ułożenia dziecka i sprzetu bo w żadnym artykule czy książce nie spotkalam się z tak zdaniem ze płeć określa się w 12 albo w 20 tygodniu

Byłam wróciłam jestem trochę rozczarowana bo opisu nie dostałam i nie widziałam co tam jest miedzy nogami Wogole zapisali na jedna godzinę 3 babki i tak na szybko robione lee szkoda następne mam 25 czerwca ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się ze będzie syn w 16 tyg w drogiej nie chciałam wiedzieć z chłopakami w 20 tyg znam pare która miała mieć chłopca a wyszła Dominika :)

reklama
Nie lekarz ma bardzo dobry sprzet chodze prywatnie do lekarza do ktorego z calego slaska przyjezdzaha dziewczyny i sprzeciaor pierwsza klasa 3 d 4d ale tu chodzi o to ze w 12 tygodniu plec widac nie po organach plciowych a po splotach cY czyms w 16 tygodniu organy sa juz wlasciwe ale czesto dziewczynki wygladaja jak chlopcy i do 20 tygodnia dziewczynka wyglada juz jak pelna dziewczynka a chlopczyk jak chlopczyk. Dlatego Mamba w twojej pierwszej ciazy serio moglo byc widac golym okiem chlopca ale dziewczynka wygladalaby podobnie. Moze lekarz skusilby sie na jakies przypuszczenia gdybym od pierwszej wizyty nie trajkotala ze chce dziewczynke i moze chce mi zaoszczedzic ewentualnego rozczarowania :-)

Ostatnia edycja:
Do góry