finkemma
Fanka BB :)
Ja dwa razy w tyg leze w wannie w goracej wodzie ale nie takiej ze wygladam jak rak a wlasnie taka lubie maz sie smieje ze wygladam wtedy jak zagotowana. Bola mnie plecy po spacerach taki relax pomaga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi doktorka tez zalecala prysznic mówi ze siedzenie w wodzie zwiększa ryzyko właśnie jakiś infekcji wiadomo gdzie ale mi to obojętne bo ja nie lubię kąpieli wole prysznic )
SYLKA tak to może być Twoja temp ja też mam 37.1 zazwyczaj w ciazy. Zdrówka dla Was
Nie wied ialam ze infekcjie mozna zlapac ja cale zycie w wannie lezakije i nigdy nic mi sie nie przyplatalo.Zapalenie pecherza mialam 3 razy ale to jak siedzialam na zimnej metalowej lawce albo jak bardzo mi stopy zmarzly.