reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja dwa razy w tyg leze w wannie w goracej wodzie ale nie takiej ze wygladam jak rak a wlasnie taka lubie maz sie smieje ze wygladam wtedy jak zagotowana. Bola mnie plecy po spacerach taki relax pomaga.

reklama
Mi doktorka tez zalecala prysznic mówi ze siedzenie w wodzie zwiększa ryzyko właśnie jakiś infekcji wiadomo gdzie:) ale mi to obojętne bo ja nie lubię kąpieli wole prysznic :))
SYLKA tak to może być Twoja temp ja też mam 37.1 zazwyczaj w ciazy. Zdrówka dla Was

Ja tez tylko prysznic ale marze o wannie :) kurde przez to ze pol soboty przespalam w nocy sie glownie wiercilam. We wcześniejszych tygodniach nie mialam problemu przespac pol dnia i noc teraz sie to zmienia. Przeziębienie chyba opanowane tylko katar mnie meczy ale spoko sa te krople *spam*. Dzis dalej sie wyleguje w łóżku. Jak ja nie lubie takiej nudy ale jak mus to mus.

Sylka dobrze, że już lepiej. Dobrze, że tak sobie pospałaś to może choroba cię ominie wielkim łukiem :)
Ja zdecydowałam się na prysznic świadomie głównie ze względów wizualnych bo mi bardziej pasował do łazienki. Nie żałuje choć wcześniej zawsze miałam wanny,
Wczoraj byliśmy na wyprawie pociągowej. Obiecałam córce już dawno i wybraliśmy się do miasteczka 50 km dalej. Wyjechaliśmy rano, wróciliśmy po 17 i przeszliśmy w sumie jakieś 10 km. Wróciłam i padłam, a dziś mnie wszystko boli. Dziś odpoczywam.

Mi doktorka tez zalecala prysznic mówi ze siedzenie w wodzie zwiększa ryzyko właśnie jakiś infekcji wiadomo gdzie:) ale mi to obojętne bo ja nie lubię kąpieli wole prysznic :))
SYLKA tak to może być Twoja temp ja też mam 37.1 zazwyczaj w ciazy. Zdrówka dla Was

Cos w tym jest bo ja przez cale zycie korzystalam z wanny - zawsze dluugie gorace kapiele i bardzo czesto przyplatywaly mi sie infekcje a od roku mamy tylko prysznic i jak reka odjal ;)

Nie wied ialam ze infekcjie mozna zlapac ja cale zycie w wannie lezakije i nigdy nic mi sie nie przyplatalo.Zapalenie pecherza mialam 3 razy ale to jak siedzialam na zimnej metalowej lawce albo jak bardzo mi stopy zmarzly.

Nie wied ialam ze infekcjie mozna zlapac ja cale zycie w wannie lezakije i nigdy nic mi sie nie przyplatalo.Zapalenie pecherza mialam 3 razy ale to jak siedzialam na zimnej metalowej lawce albo jak bardzo mi stopy zmarzly.

Ja tez nigdy nie myslalam ze moze to byc spowodowane kapielami. Byc moze tylko zbieg okolicznosci a moze faktycznie cos w tym jest. Wanne na prysznic zamienilismy ze wzgledu na oszczednosc miejsa a przy okazji rownolegle ustaly moje infekcje ;)

Hejka dziewczyny ja naleze do posiadaczek wanny bo tez zawsze uwielbialam sie moczyc przy swieczuszkach i z ksiazka niestety lekarz zakazal tak samo jak z basenem kazal mi poczekac bo caly czas na podtrzymaniu takze teraz doskwiera mi brak prysznica :)
Wczoraj tescie mi tak cisnienie podniesli ze pol nocy nie spalam i sie wiercilam wrrr...szwagierka w czerwcu bieze slub a tesciowa najmadrzejsza wrocila z hipszpanii.... Wyszlo na to ze maz jest swiadkiem wiezie mlodych ma rozdawac i pilnowac wodki a ja mam mojego 3 latka na kolanach trzymac bo im policzyli za niego taka stawke jak za normalna osobe....Poprostu Kino !!!

reklama
ja miałam coś w wyniku moczu. ale to równie dobrze mogło być zanieczyszczenie próbki. bol przy lekkim uderzeniu po prawej stronie. usg wyjaśni. czy to przez nerki.

Do góry