reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ewelisia super ze ci sie udalo mam nadzieje ze ja w wawie tez na ta akcje trafie :) dzieki dziewczyny za rady poki co wypilam ta swoja miksture poszlam spac i jest lepiej chyba. Oby udalo mi sie zabic dziada w samych poczatkach zeby nic sie nie wyklulo. Kinia mleko z czochem to super lek i dobrze ze dajesz rade go wypic mi by szybciej wylatywal niz sie przyjmowal:) a co do wody z miodem pamietaj zeby woda nie była goraca max 40 st bo zabija wartosc miodu. Ja do nie dawna nie wiedziałam mama mnie oswiecila :)

reklama
SYLKA u Nas w Warszawie ta akcja co teraz w Krakowie była 2miesiace temu wiec chyba się nie zalapiemy chyba że coś innego będzie jeszcze.

Ja sobie właśnie dziś uświadomiłam że takie imprezy rodzinne nie dla mnie siedziałam 5 godzin i czuję się jak bym nie wiem jakie ciężkie prace wykonywała taka jestem zmęczona że coś czuje że dzisiaj tylko głowę do poduszki przyłożę i usnę... Mam wrażenie że jak bym mogła to bym spała cały czas...

Ja dziś tak miałam jak pojechałam na wizytę do lekarza a jechaliśmy komunikacja bo uznaliśmy ze szybciej 2 razy się przesiadalismy i miałam dość nogi mnie bolały weszlam z 3razy po schodach i juz sil nie miałam wróciłam i poszłam spac:)

hej ja dziś byłam na wizycie. wszystko ok. co prawda mój lekarz podejrzewa że mój ból pleców może być spowodowany nerką. muszę usg brzucha zrobić.

co do prenalenu. kupiłam syrop i wyrzuciłam po przeczytaniu składu. syrop glukozowo-fruktozowy ścierwo jakich mało i śladowe ilości czego z natury. masakra.

ja przed ciążą wypijałam mnóstwo płynów. 2 litry wody ze 3 zielone herbaty. a teraz muszę się zmusić do wypicia 2 szklanek wody. przez to mogę mieć też problem z nerkami

Oj minia nie dobrze a jakie objawy swiadcza ze to moze byc nerka. Co do syropu to chyba jak ktos pisze ze dziala to efekt placebo ja poprosilam farmaceutke i przeczytalam sklad w aptece straszny żal. Zreszta jest tez syrop sambukol ktory składa sie glownie z glukozowo fruktozowego i śladowych ilosci soku z bzu czarnego. I co gorsza tak samo parszywa jest wersja dla dzieci :/ a u mnie w sklepie pol litra czystego soku z bzu kosztuje niecale 20 zl do tego miód i super. Mierzylam temp. Mam 37.1 nie wiem czy to ciazowa norma czy podwyzszona. Mimo wszystko wzielam jeden paracetamol zeby nie dopuscic do goraczki. Oby sie udalo przez noc zwalczyc to cholerstwo. Trzymajcie kciuki.

SYLKA racja lepiej kupić naturalny sok z bzu albo pić herbatę z czarnego bzu... Ja ten syrop *spam* miałam nic mi nie dal a skład właśnie kiepski

Sylka87 ja tez m temperature okolo 37 a czuje sie ok .... wiec moze twoja jest tez ok? Jesli nie to wracaj sxybciutko do zdrowia... dziewczyny wy bierzecie kapiel czy szybki prysznic? Bo moja polozna twierdzi ze kapiel nir jest wskazana a ja nie cierpie prysznica ehhh

reklama
uh mnie na szczęście choróbska omijają szerokim łukiem, jedynie lapię zapalenie zatok ale mam nadzieję, że w ciąży mnie ominie, bo ból jest czsem okropny :/ a piję najwięcej wody i to kranówki, lepsza niż zapakowana w plastik. no i herbatka malinowa albo zielona, czasem sok 1dniowy :)

Do góry