reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Hej ;)
a ja piję herbatę zwykłą z cytrynką ;) no i soki też, wode mineralną niegazowaną ciężko mi wypić, strasznie nie lubię, ale dodam troszkę soku malinowego domowej roboty, to bardzo smakuje ;)

Ja tez posprzątałam wszystko, poza sypialnią, zostawiłam dla męża hehe
no i obiad ugotowałam , a teraz chwila relaksu ;)

reklama
A ja wlasnie ubralam moja skorzana spodnicxke podarte rajstopy i bluzke i czulam sie komicznie.Dosc ze grubo jak slon to jeszcze nie baedzo tak wygladac w ciazy. Czas na zmiane garderoby na bardziej grzeczna :) mamuskowa :D

O matko podarte rajstopy? Ja jakoś nie widzę siebie. W takiej stylizacji. Co DK soków mam sokowirowke i maz nam czasami robi a tak to wodę i jedna kawke dziennie bo lubie bo mam niskie ciśnienie bo potem nie mam zaparć.

Hej dziewczęta:-)

dzis jest super dzień, wcisneli mnie w Luxmedzie na te badania prenatalne i juz jestem po.Ufffffffff
Mega szczęśliwa ........jupiiiii:-)
jak narazie wszystko idealnie, CRL 5,61 cm a serduszko biło 156 na min.
I Maluszek machał łapką:-) Ale fajne przezycie aż nie wierzę zet ym razem jest ok:-) Stracha mialam nie powiem.
No i lekarz wolał prenatalne zrobic dopochwowo bo mówi ze wszystko lepiej widzi i robił raz tak raz tak , takze z wizyty jestem mega zadowolona.
Az chce mi sie obiad gotowac heheheh
Pozdrawiam Was ciepło:-)

Hej dziewczyny mama32 super :) piekny dzis dzien a ja sie obudzilam z przeziebieniem fuck:/ jak nie urok to.... i teraz grzeje wyro pijac herbate z imbirem i sokiem z czarnego bzu. Chyba zarazilam sie od męża bo on w gorach zlapal. Glowa tez mnie pobolewa i czuje oslabienie. Zastanawiam sie czy wziac paracetamol niby mozna ale się dygam. Na gardlo tantum verde i do nosa ten sprey *spam* ale jak zobaczylam sklad syropu to sie zalamalam jak moga takie ***** ciezarnym robic wrrrrr :[ zla jestem na to przeziebienie strasznie :(

SYLKA pij wapno i syrop z cebuli zrób sobie np a paracetamol jest bezpieczny w ciazy i lepiej go brać niż np męczyć się z bólem czy temp

Ja sie lecze goraca woda z miodem i cytryna plus wiem ze to moze brzmiec dziwnie i ochydnie ale pije gorace mleko z czosnkiem na gardlo super ....

reklama
Do góry