reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Reni spokojnie na poczatku małych spi je i robi kupy o ile nie ma kolek to można i trochę odpocząć. Jak dziecko SPI to Ty tez możesz odsypiac no chyba ze się ma w domu tajfun. Więc ja mam poodpoczywane

Ja przy bliźniakach jak byli malutcy to posprzątałam zrobiłam obiad i z nudów książki czytałam z początku złote dzieci tylko nocki kulaly bo jedli co 3 h

Ja już miałam kupę usg. Nawet nie liczę ile...
W pierwszej ciąży na początku wydawało się, że będzie puste jajo więc też miałam bardzo dużo i się tym martwiłam. Teraz w końcu uwierzyłam, że usg ne jest szkodliwe i się nie martwię.
Zresztą używam też swojego dopplera.
Niby w zdrowej ciąży nie trzeba więcej niż 3 wskazane usg ale ja tam wolę mieć pewność, że wszystko jest dobrze więc skoro jest taka metoda nieinwazyjna to korzystam. .
I w obu ciążach na NFZ miałam na każdej wizycie praktycznie.

ja spałam dziś ponad 3 godziny. koszmarny dzień. ja nie widzę sensu robienia usg na każdej wizycie. choć może usg nie szkodzi to każda z nas widziała jak dziecko się chowa i odgania. więc myślę że nie jest to dla nich przyjemne.

reklama
gosikk ja tez biore Femibion Natal 2 plus:-) i sobie chwale. Dzis mnie strasznie bolala glowa a potem mdlosci.... Najlepsze jest to ze moj maz jest nastawiony jakos na dziewczynke a ja czuje synka kazdy mi mowi ze bede miala chlopca bo:"nie zbrzydłam he" albo nie puchnę albo bo Cię mdli.
Jak to jest wierzyć temu?:))

Do góry