reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Reni spokojnie na poczatku małych spi je i robi kupy o ile nie ma kolek to można i trochę odpocząć. Jak dziecko SPI to Ty tez możesz odsypiac no chyba ze się ma w domu tajfun. Więc ja mam poodpoczywane
M
mama290
Gość
Ja przy bliźniakach jak byli malutcy to posprzątałam zrobiłam obiad i z nudów książki czytałam z początku złote dzieci tylko nocki kulaly bo jedli co 3 h
Ja już miałam kupę usg. Nawet nie liczę ile...
W pierwszej ciąży na początku wydawało się, że będzie puste jajo więc też miałam bardzo dużo i się tym martwiłam. Teraz w końcu uwierzyłam, że usg ne jest szkodliwe i się nie martwię.
Zresztą używam też swojego dopplera.
Niby w zdrowej ciąży nie trzeba więcej niż 3 wskazane usg ale ja tam wolę mieć pewność, że wszystko jest dobrze więc skoro jest taka metoda nieinwazyjna to korzystam. .
I w obu ciążach na NFZ miałam na każdej wizycie praktycznie.
W pierwszej ciąży na początku wydawało się, że będzie puste jajo więc też miałam bardzo dużo i się tym martwiłam. Teraz w końcu uwierzyłam, że usg ne jest szkodliwe i się nie martwię.
Zresztą używam też swojego dopplera.
Niby w zdrowej ciąży nie trzeba więcej niż 3 wskazane usg ale ja tam wolę mieć pewność, że wszystko jest dobrze więc skoro jest taka metoda nieinwazyjna to korzystam. .
I w obu ciążach na NFZ miałam na każdej wizycie praktycznie.
gosikkk
Fanka BB :)
hej dziewczyny
pewnie już ten temat był, ale mi umknął, jakie witaminy bierzecie?
ja już się lepiej czuje, mdłości chyba mijają, najgorzej mnie męczy bezsenność :-(
ja już się lepiej czuje, mdłości chyba mijają, najgorzej mnie męczy bezsenność :-(
ja spałam dziś ponad 3 godziny. koszmarny dzień. ja nie widzę sensu robienia usg na każdej wizycie. choć może usg nie szkodzi to każda z nas widziała jak dziecko się chowa i odgania. więc myślę że nie jest to dla nich przyjemne.
ja biorę Pregne plushej dziewczyny
reklama
gosikk ja tez biore Femibion Natal 2 plus:-) i sobie chwale. Dzis mnie strasznie bolala glowa a potem mdlosci.... Najlepsze jest to ze moj maz jest nastawiony jakos na dziewczynke a ja czuje synka kazdy mi mowi ze bede miala chlopca bo:"nie zbrzydłam he" albo nie puchnę albo bo Cię mdli.
Jak to jest wierzyć temu?)
Jak to jest wierzyć temu?)