reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzieeczyny ten wątek nornalnie będzie działał... I nikt niczego nie usuwal tez mialam rano problem może jakiś błąd czy cos

nikka a co ile masz wizyty? Bo np ja co 3tyg i w sumie przecież dziwne by było robic usg co 3tyg usg tak naprawdę w ciazy jest 4 chyba że są jakieś wskazania do tego

Dziewczyny gratuluje pozytywnych winikow ja na pierwszy scan ide we wtorek to mapisze co i jak... mam straszne zawroty glowy i krwawiacy nos od czasu do czasu . denerwuje sie tym :-(

No właśnie u nas to jest czasami trochę przesada.... Ja rozumiem usg robić częściej bo coś się dzieje itp ale już sama uznałam ze nie mogę ciągle chcieć podglądać dzidzi niech rośnie sobie spokojnie:)))

Anushka tez sie usmialam:) z poczucia humoru lekarza:) Ja tez w 12 tygodniu...to mowisz ze za jakies 3 tygodnie moze juz byc widac plec?
U nas poki co Rysiu zdawal sie byc Rysia;) ....jak nic sie nie zmieni w diagnozach to trzeba bedzie pomyslec nad imieniem dla coreczki:)

reklama
Do góry