reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Woda z solą dokładnie i tantum do psikania najlepiej.
Ja późno poszłam spać od 3msc rekord bo o 23 zawsze o 21 juz szłam na drugie spanie ale nocne:)
Miłego piątku dziewczynki ja mam więcej energii ze aż siłę miałam pościel zmienić ostatnio musiał mezus

reklama
u nas dalej dziwaczna pogoda. a ja dalej na pół gwizdka. przez to. jakoś siły nie mam. jak zaprowadzam Jasia do przedszkola to w jedną stronę lecę za nim bo on na rowerze a w drugą to ledwo nogami włóczę taka jestem zmęczona.

Ja tez jestem jakas bezsilna do 12 to wogole kapec zemnie potem troche lepiej ale pomyje naczynia i musze usiasc posciele lozko i znowu musze usiasc brakuje mi energi. Na spacerach tez ledwo ide ciagne sie wrecz i szukam tylko lawki by spoczac na chwile. Moj maz sie smieje ze ja jak babcia taka bez zycia. Ale mialam juz lepsze dni ze wszystkie okna pomylam szafy wysprzatalam a od jakiegos tygodnia znowu siadlam na tylku.

U mnie dzisiaj słoneczko od rana zaraz muszę się podnieść z łóżka ogarnąć i męża na dworzec odwieść a później jakieś zakupy bo jutro muszę jechać na imieniny siostry mojego taty a nie mam co założyć a jak to ciotki każda patrzy eh:(

Dziewczyny dzięki za rady :)

A ja ostatnio już całkiem dobrze się czuję i siły też mam dużo na wszystko, prawie zupełnie nie jak w ciąży. Czasem tylko mam to uczucie ciągnięcia albo kłucia w brzuchu.

Ewelisia, na gardło polecam tabletki *spam* (dla kobiet w ciązy) + ja dodatkowo płukam wodą z solą. U mnie zawsze działa i pomaga.
Fatalnie sypiam... padam szybko bo ok 22 - 23 ale budzę się w nocy ok 2-3 i tak wiercę przez godzinę. Pamiętam, że w pierwszej ciąży bezsenność się pojawiła ale dużo później...

Angoba ja zaczynam mieć to samo w pierwszej ciąży miałam problemy ze snem gdzieś na przełomie 7 i 8 miesiąca a teraz 22 lub 23 ja już śpię a w nocy się budzę po kilka razy i albo nie śpię od 7 jak wezmę tabsa na tarczyce albo idę dalej spać i wstaje koło 10... Ale od kilku dni mam uczucie zmęczenia a tak naprawdę nic nie robię takiego...

reklama
Do góry