reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja śpie po 5 godzin bo dłuzej nie mogę i jestem wulkanem energii. :-) Nie wiem co robić z taką ilością czasu...
Też mi się imprezy szykują - dwie duże ale dopiero w czerwcu. A ten czas się ciągnieeeeeeee... Bedzie trzeba jakąś kieckę kupić.

reklama
Ja spie od 24:00 tak mniej wiecej do 11-00 z przerwa na wyszykowanie corki do szkoly i czesto jeszcze po obiedzie potrafie od 2 do 4 godzin spac o 16:00 sie poloze a wstane o 20:00 przesypiam wiekszosc czasu.

Czesc dziewczyny!
Ja spie w sumie normalnie tyle ze z przerwami na toalete - co 3-4h
Masakra, tak sie czasem tymi pobudkami mecze!

Sylka
ale fajnie z tymi twoimi blizniakami:))) My tu sie zatanawiamy czy bedzie dziewczynka czy chlopiec a ty masz podwojna zagadke:):)

Dziewczynki cieszę się z Waszych udanych wizyt.
Ja wczoraj też miałam wizytę u lekarza, ale tylko zbadał szyjkę, pobrał cytologię, zmierzył ciśnienie i zlecił kolejne badania laboratoryjne, nie byłam zadowolona z faktu, iż nie podejrzeliśmy maluszka i nadal nie wiem jakiej płci możemy się spodziewać. 10 czerwca mam kolejne usg genetyczne (to połówkowe) i przeraża mnie, że jeszcze miesiąc muszę czekać, by zobaczyć moje serduszko :-(

Dziewczyny czy wy widzicie moje posty? Bo ja mam jakis problem z forum. Pisze mi ze nie mam uprawnien di pisabia tutaj :-(

Dziewczynki cieszę się z Waszych udanych wizyt.
Ja wczoraj też miałam wizytę u lekarza, ale tylko zbadał szyjkę, pobrał cytologię, zmierzył ciśnienie i zlecił kolejne badania laboratoryjne, nie byłam zadowolona z faktu, iż nie podejrzeliśmy maluszka i nadal nie wiem jakiej płci możemy się spodziewać. 10 czerwca mam kolejne usg genetyczne (to połówkowe) i przeraża mnie, że jeszcze miesiąc muszę czekać, by zobaczyć moje serduszko :-(

Dziwne ze nie zrobil tego usg...przeciez ostatecznie ilez to jest dla lekarza zrobic USG. Moze idz do jakiegos innego lekarza w miedzyczasie? Chociaz do 10 czerwca to juz mniej niz miesiac!!! Matko jak ten czas leci

reklama
Hej dziewczyny ja juz po genetycznych wsio oki, przeziornosc 1,5 kosc nosowa widoczna malenstwo ma 7cm przeplywy oki serducho bilo jak szalone 170 :) lekarz powiedzial ze jeszcze z 3 tyg poczekac i bedzie mozna okreslic plec aczkolwiek moj wspolmalzonek twierdzi ze widzial jajeczka hahaha lekarz sie usmial bo stwierdzil ze gdyby mial takie duze teraz to jak dorosnie to moglby grac w filmach dla doroslych :)

Do góry