reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

O matko ale się rozpisałyście dziewuszki:) Ciesze się że dzisiejsze wizyty poszły perfekcyjnie:)
Co do kwasu foliowego pytałam mojego gina w poniedziałek czy dalej mam brać a on mi powiedział że dziecku już nic on nie da więc ewentualnie mogę brać dla siebie ale ja mam kwas foliowy w moich witaminkach więc odstawiłam... Wylatałam się dziś za prezentem dla ciotki ludzi tyle po sklepach że szok a a najgorsze że muszę w sobotę iść do niej na imieniny:(

reklama
Widze, że gadałysie namiętnie o płci - mi nie grozi pomyłka w doborze stroju tzn kolorów bo kupuje uniwersalne kolory - zero różowego bo go nie luznaję i zero błekitu.I po kłopocie. :-) Jest tyle pieknych zielonych,cerwonych,żółtych,brązowych,szarych i innych kolorów... jak dla mnie oczywiście.
Pomyłki w rozpoznawaniu płci sie zdarzają bo lekarz to też człowiek i ma prawo sie pomylic a najlepsza maszyna to tylko maszyna. Ja tam rozumiem pomyłki. Akurat tego rodzaju są do zaakceptowania. :happy: Gorzej jak lekarz na sali operacyjnej wytnie nie ten organ co trzeba a takie się zdarzają - to dopiero pomyłka. :baffled:

Musze dzis kompa odpalic zeby tez posprawdzac te linki bo tak to tylko apka na tel
Ja tez teraz bym chciala core bo chlopak juz w domu ale jak bedzie drugi to tez fajnie ale juz meza uprzedzilam ze bedzie do 3 razy probowal hahaha :)
Wiolinka masakra jak wczoraj uslyszalam w wiadomosciach ze facetowi zdrowa nerke usuneli chyba bym ich tam pozabijala !
A pamietacie jak byla sprawa ze dzieciatko sie bez roczek czy tam nozek urodzilo a wszystkie usg "prawidlowe" byly to dopiero tragedia....
Ja wczoraj sobie dałam niezle do wiwatu tak sie objadlam kapusniaku ze cala noc wszystko zwracalam...
Nie moge sie doczekac do tego usg dzisiaj :)

Dziewczyny co stosujecie na ból gardła? Bo mnie dziś od samego rana masakrycznie boli i nie wiem jakie leki są bezpieczne. Napisałam maila do mojej lekarki z zapytaniem, ale pewnie odpisze dopiero wieczorem . A może macie jakieś domowe skuteczne metody?

reklama
Do góry