Sylka87 to świetnie Moniqq ja też wczoraj miałam taki straszny ból głowy, że myślałam, że zwymiotuje, ale nie brałam żadnej tabletki wykąpałam się, zasnęłam i dałam radę bez, ale też się zastanawiałam co można ew. łyknąć...
reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny to byl pan dr i prawie nic nie mowil tylko mierzył. Pozniej mi pokazal wszystko. A co do plci to powiedzial ze kolo 20 tyg dopiero sie wypowiada. Ale za tydzień bede u mojej drki i ją podpytam a tetno 160 u obu. Dodam fotki ale moze juz na zamkniete jak to ma wyglądać bo sie pogubilam a tez korzystam z apki w tel i dostalam zaproszenie ale nic nie widzę. A na bol głowy apap bezpieczny ale mnie jak boli to tez klade sie spac ale jakbym nie wytrzymała to bym wzięła wlasnie apap.
ewelisia85
Sylka gratulacje super ze maluchy rosną zdrowo
Sylka super ze maluchy zdrowo rosną,
Ja przez ostatnie dwa dni tez umieralam nie dosc ze pogoda okropna bo raz slonce raz deszcz to bol glowy i nudnosci wrrr...
Ja jutro ide na prenatalne juz sie stresuje dzis w nocy mi sie snilo ze sa blizniaki haha, zobaczymy zapisalam sie do dobrego lekarza ale jest gburowaty i boje sie ze nie za wiele mi powie, jak mnie wkurzy to sie do swojego umowie i tyle.
Co do płci to w tych tygodnia to moim zdaniem to jak im sie uda trafic, kolerzanka dentystka z zawodu i dziewczynka dziewczynka wszystko rozowe nawet wozek pokoik itd i gdyby maz jej nie byl przy porodzie to by nie uwiezyli bo sie chlopak urodzil
No zobaczymy ja narazie sie nie nastawiam wole poczekac tak do 18tyg bo z synkiem tez tak sie dowiedzialam
Ja przez ostatnie dwa dni tez umieralam nie dosc ze pogoda okropna bo raz slonce raz deszcz to bol glowy i nudnosci wrrr...
Ja jutro ide na prenatalne juz sie stresuje dzis w nocy mi sie snilo ze sa blizniaki haha, zobaczymy zapisalam sie do dobrego lekarza ale jest gburowaty i boje sie ze nie za wiele mi powie, jak mnie wkurzy to sie do swojego umowie i tyle.
Co do płci to w tych tygodnia to moim zdaniem to jak im sie uda trafic, kolerzanka dentystka z zawodu i dziewczynka dziewczynka wszystko rozowe nawet wozek pokoik itd i gdyby maz jej nie byl przy porodzie to by nie uwiezyli bo sie chlopak urodzil
No zobaczymy ja narazie sie nie nastawiam wole poczekac tak do 18tyg bo z synkiem tez tak sie dowiedzialam
ewelisia85
A ja myślałam że w dzisiejszych czasach i przy sprzęcie jaki mają do usg to takie pomyłki się nie zdążają. Rozumiem, że na początku ciąży lekarz może się pomylić, ale żeby przez całą ciążę nie potrafił dobrze rozpoznać płci to dla mnie szok.
Ewelisia85 no wszyscy byli w szoku cala rodzina maz a ta znajoma przez pierwsze tygodnie miala normalnie kryzys i to ona pni doktor itd... masakra, miala byc patrycja a jest patrys, cala ciaze tak bylo dzieciatko ulozone ze nie bylo nic widac wiec twierdzili ze dziewczynka
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja mam koleżankę która przez cala ciąże nie wiedziała na 100% czy dziewczynka będzie bo lekarz mówił ze nie może ja upewnic . Teraz ma Stefanie ale bala się jak kupowała różowe ubranka
reklama