reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mama32 ja też ostatnio codziennie mam ochotę na lody to chyba taka ciążowa zachcianka ;)
Usg genetyczne miałam przez brzuch chyba przeważnie tak je lekarze robią.
Wnuczka trzymam kciuki za jutrzejsze usg.
Ja za tydzień idę na wizytę. A dziś byłam na pobraniu krwi bo jutro mam wizytę u endokrynolog.

reklama
Dzięki jestem bardzo nerwowa i dziwne myśli przychodzą mi do głowy ale staram się o tym nie myśleć...

Usg w 12 tygodniu miałam już przez brzuch ale o mało co się nie zsiusiałam... Jak to powinno się pić wcześniej czy nie? Bo mi z reguły jest zawsze słabo i dużo pije przed wejściem do gina...:zawstydzona/y:

Lody to był mój pierwszy ,, normalny" posiłek jaki mogłam zjeść po 8 tygodniach głodówki i ciągłych wymiotów.... Więc teraz jem je codziennie mimo że przed ciążą nie jadłam prawie w ogóle, nie jestem łakomczuchem...:rofl2:

Ja dzis bylam u położnej i po raz pierwszy slyszalam jak bije sreduszko. Walilo jak szalone.
Ja dzis mialam wolne i mielismy z mezem bardzo produktywny dzien. Sadzenie kwiatkow w ogrodzie, malowanie plotu, grill, zakupy. Teraz zasiadlam i bede odpoczywac.
Ja przenioslam sie (ku niezadowoleniu meza) na jego strone lozka i spie na lewym boku. Zawsze spalam na boku albo na brzuchu, wiec nie mam z tym problemu. Czasem budze sie na brzuchu, ale mysle, ze jak bedzie wiekszy brzuch to mi nie bedzie wygodnie.
Co do kilogramów to przytylam jakies 3. Nie jest zle, ale czuje sie jakbym poprostu masakrycznie przytyla, bo brzuch narazie nie wyglada na ciążowy ale raczej tluszczowy :) no i zwykle spodnie zaczynaja mi juz przeszkadzac, bo zawsze wolalam raczej dopasowane ciuchy. Musze zrobic rewolucje w szafie i w koncu cos zakupic

Nareszcie udało się zainstalować mobilna wersje forum i powinnam bywać częściej. Tamto oryginalne doprowadzało mnie do szewskiej pasji. Tak poza ty to zaczelam 16 tydzień czuje ruchy malwnstwa a za tydzień powinnam dowiedzieć się kto u mnie mieszka

A niektore dziewczyny pouciekaly nam co? Mial powstac nowy prywatny temat by osoby korzystajace z tel tez mogly tam pisac ale cisza... Jest grupa ale nie dla osob ktore nie korzystaja z komputera. Szkoda bo lepszy bylby zamkniety watek.
Moze ewel zajrzy do nas bo sie tym zajmowala i napisze cos na ten temat ;)

Ostatnia edycja:
O właśnie - popieram.Za dużo tego, takie forum w kawałkach i tak trzeba klikac - punkt A, potem punkt B, potem znów A bo ktos odpisał potem C,D,E itd. Namnożyły dziewczyny i widzę, że tworzą dalej.Teraz cos o płci dziecka.Jak dla mnie zrobił się tu za duzy bałagan. :rofl2:

reklama
Do góry