Katarzyna92
Fanka BB :)
Fajne cały krk widać i nie tylko Ale coś czuję że trzeba częściej zacząć chodzić bo moja forma będzie kiepska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczęta a gdzie wy te fotki brzuszków wrzucacie tez chce popatrzec ni i pisze sie na wątek zamknięty
Ja mam 8 maja i tez juz czekam.na nie . Ale ja robie bez pobrania krwi tylko to podstawowe. No bol pipi jest nie fajny dzis mi odpuscilo ciut ale wczoraj to okropnosc tak te scianki pochwy na zmiane czulam;-)cześć, właśnie wróciliśmy z majowego weekendu w Sandomierzu - cudowne miasto, super klimat
brzucha mi nie widać jeszcze, czasami tym sie martwię, ale chyba idzie w biodra na razie. 5 maja mam już badanie prenatalne i nie moge sie doczekać.
Ewel, tez mam bol "pipi", dziwnie to jest. jeżeli chodzi o koszt USG prywatnie, to widziałam cenę 300 zl miedzy 11 i 14 tygodni. z kapeli zrezygnowałam, szkoda ze nie można w jakuzzi leżeć, tak to mi sie podobało