reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Calineczka super ze wszystko dobrze i ze jestes zadowolona tak bardzo z usg. To prywatnie? Jaka tam jest cena usg? Bo bede chciala pewnie zrobic dodatkowe jeszcze miedzy 14 a 20 tyg

reklama
Gina, 13 tydzień;-)
Ewel, jestem mega zadowolna, bo tak wykonanego USG jeszcze nie miałam, lekarka mega kompetentna i nie wiem, czy każdy to robi, ale te sprawdzenie tych przepływów naczyniowych było dla mnie ważne. Dr. Filipecka-Tyczka, ale nie wiem, jaki jest koszt USG, bo ja mam w pakiecie z PZU. I też wzięła na 4D i widziałam, jak Franio się rusza, normalnie mega widok;-)

Dziewczyny jesli chcemy miec watek zamkniety jakis i tam wlasnie przenies ten gdzie wklejamy zdjecia brzuszkow itp to moge taka prosbe wyslac do adminki.Potrzebuje wtedy liste osob ktore chca miec do tego watku dostep rozumiem ze wszystkie ktore udzielaja sie tu w tym temacie gdzie wklejamy fotki brzuszkow a Jesli jest wiecej chetnych piszcie i czy wogole chcecie zebysmy mialy taki zamkniety watek dla nas tylko.?

Ja jestem za zamkniętym wątkiem bo wiadomo na jakich ludzi można się natknąć w necie a po co ma ktoś kopiować nasze zdjęcia albo robić z nimi co innego...
Calineczka dobrze że trafiłaś na taką dobrą lekarkę i że z Franiem wszystko ok:D

Ewel to moze zrobmy oddzielny temat pt lista forum zamknięte i zbierajmy przez tydzień chetnych bo nie kazda wchodzi codziennie. Co wy na to? Ja dziś grilowanie na słoneczku cały dzien bardzo przyjemnie. Calineczka super ze trafilas do takiej dobrej dr. Jesteś spokojna a bebzunek masz megaaaa :)

Dobra to tak zrobie dzieki za pomysl;-) wiec dziewczyny nowy watek bedzie lista do forum zamknietego i tam prosze sie wpisywać ;-)

Ja dzisiaj dziewczyny wyszłam na ten kopiec ale wychodziłam chyba z 40 min bo strasznej zadyszki dostawałam mój M stwierdził że na taką wyprawę już na pewno się ze mną nie wybierze chyba że jak już urodzę i będę chciała schudnąć to dopiero wtedy:D

reklama
Do góry