reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
Gina, 13 tydzień;-)
Ewel, jestem mega zadowolna, bo tak wykonanego USG jeszcze nie miałam, lekarka mega kompetentna i nie wiem, czy każdy to robi, ale te sprawdzenie tych przepływów naczyniowych było dla mnie ważne. Dr. Filipecka-Tyczka, ale nie wiem, jaki jest koszt USG, bo ja mam w pakiecie z PZU. I też wzięła na 4D i widziałam, jak Franio się rusza, normalnie mega widok;-)
Ewel, jestem mega zadowolna, bo tak wykonanego USG jeszcze nie miałam, lekarka mega kompetentna i nie wiem, czy każdy to robi, ale te sprawdzenie tych przepływów naczyniowych było dla mnie ważne. Dr. Filipecka-Tyczka, ale nie wiem, jaki jest koszt USG, bo ja mam w pakiecie z PZU. I też wzięła na 4D i widziałam, jak Franio się rusza, normalnie mega widok;-)
calineczkaa
Zaraz wrzucę zdjęcie swojego badziocha, chyba żadna mnie nie przebije
Dziewczyny jesli chcemy miec watek zamkniety jakis i tam wlasnie przenies ten gdzie wklejamy zdjecia brzuszkow itp to moge taka prosbe wyslac do adminki.Potrzebuje wtedy liste osob ktore chca miec do tego watku dostep rozumiem ze wszystkie ktore udzielaja sie tu w tym temacie gdzie wklejamy fotki brzuszkow a Jesli jest wiecej chetnych piszcie i czy wogole chcecie zebysmy mialy taki zamkniety watek dla nas tylko.?
Katarzyna92
Ja jestem za zamkniętym wątkiem bo wiadomo na jakich ludzi można się natknąć w necie a po co ma ktoś kopiować nasze zdjęcia albo robić z nimi co innego...
Calineczka dobrze że trafiłaś na taką dobrą lekarkę i że z Franiem wszystko ok
Calineczka dobrze że trafiłaś na taką dobrą lekarkę i że z Franiem wszystko ok
Sylka87
Ewel to moze zrobmy oddzielny temat pt lista forum zamknięte i zbierajmy przez tydzień chetnych bo nie kazda wchodzi codziennie. Co wy na to? Ja dziś grilowanie na słoneczku cały dzien bardzo przyjemnie. Calineczka super ze trafilas do takiej dobrej dr. Jesteś spokojna a bebzunek masz megaaaa
Katarzyna92
Ja dzisiaj dziewczyny wyszłam na ten kopiec ale wychodziłam chyba z 40 min bo strasznej zadyszki dostawałam mój M stwierdził że na taką wyprawę już na pewno się ze mną nie wybierze chyba że jak już urodzę i będę chciała schudnąć to dopiero wtedy
reklama