reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja tez juz wyspana lezakuje jeszcze :) my dzis w gosci jedziemy. Katarzyna mnie w krakowie zachwycil Krzeptowek ale pewnie porą letnią robi najwieksze wrazenie.

Mi Zakrzówek się podoba o każdej porze ale raczej latem tam jeździmy bo mój mąż ma frajdę skakania do wody ze skałek ... Ale ja narzekać nie mogę bo mam pod nosem Las wolski Zoo Kopiec Piłsudskiego Zalew w Kryspinowie więc jak dla mnie miejsce wymarzone:) Będzie gdzie spacerować z bobasem:)

reklama
Super :) ja Kraków bardzo lubie mam do niego sentyment i lubie czesto wracać. Mam dwa takie miasta w pl Kraków i Gdańsk. My teraz jedziemy do znajomych do Niepolomic tam juz cisza i spokój a tylko kawalek od krk. Tez fajnie.

Ja strasznie nie lubię siedzenia w domu zawsze każdą wolną chwile spędzałam po za domem tylko mój M taki trochę w domu zasiedziany i czasami ciężko go gdzieś wyciągnąć. Ale mam nadzieję że bobas nie odziedziczy tego po nim:)

W Niepolomicach mieszka chrzestny mojego meza tez tam.bywamy;) w Krakowoe 5 lat mieszkalismy i uwielbiam tam wracac.... Dobrze ze tesciowe tam sa i pol meza rodziny to jest do kogo jechac zawsze;-)

Siemanko,
Ja jak ostatnio pisałam, zaliczyłam IP w szpitalu. W nocy wysiusiałam się krwią i normalnie struchlałam, jak to zobaczyłam. Przyczyna krwawienia jest nieznana. Tak też często bywa. Na szczęście szyjka zamknięta, kosmówka się nie odkleja, a dzidziulek żyje:biggrin2:
Następnego dnia pojechałam na szczegółowe USG do Babki Medica, można powiedzieć, że miałam drugie prenatalne:happy:
Lekarka nieziemska, niesamowita wiedza i doświadczenie, mimo 35 lat. Byłam w szoku. Wszystko nagrane na płytce, liczyłyśmy nawet paluszki Frania;-)Ponadto zmierzyła mi przepływy naczyniowe w macicy i jest wszystko w porządalu. Idę napewno do niej na połówkowe, bo jestem pod jej wrażeniem. Ponadto, powiedziała, abym jej przypomniała na połówkowych, że mam cukrzycę ciążową, to otworzy jej się klapka, na co dodatkowo trzeba patrzyć i zwracać uwagę na badaniu. Ponadto, stwierdziła, że na 70 % jest to chłopak, bo widzi całościowo, że chłopiec;-)W 13 tyg mierzył 7,4 cm;-)Tylko czekam z utęsknieniem na te duże dawki kopniaków, z tego jak czytam, mają nadejść w ok. 17 tyg;-)
Pozdrawiam i trzymam za każdą z osobna kciuki;-)

reklama
Do góry