reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja delikatne cos czuje I to napewno nie sa jelita przy bliznaikach juc cos sie dzialo w 12 tyg jak mialam usg I widzialam jak brykaja to polaczylam te uczucia rozpychania I plywania w brzuchu alke do trsakich solidnych kopniakow to jeszcze dluga droga:-)
ja tez mam swedzaca skore ale u mnie to nie cholestoza ale nie wiadomo co mamy na podworku brzoze I zwalam wszytsko na nia

reklama
Ja poczytałam o cholestazie ciążowej. Brzmi strasznie!! Ale to się objawia w III trym. a mi się zaczeło około 10 tyg.więc uważam, że to coś innego. :-) Poza tym pozostałych objawów nie mam a panikarą nie jestem. Nie no bez przesady...

Wiolinka moze swedziec szczegolnie piersi mi np polozna pobrala krew z lewej reki to nie jest moja dobra reka do pobvierania krwi I teraz nie moge sie dotkanc mam jakis bol miejscowy ze szok

Wiolinka to ze nigdy uczulenie nie mialas nhie znaczy ze teraz nie masz bo ciaza to specyficzny stan. Ja co chwile jestm wysypana owszem jestem alergikiem ale terazmtomjest bardzo nasilone

Claudia31, wiem ,że uczulenie może zacząć sie w każdym okresie życia ale ja mam takie pozytywne nastawienie,że w nie niewierzę póki co. :-) Starm się mysleć pozytywnie cały czas. Jednak jak będzie swędzieć przez najbliższy czas, tj tygodnie to zgłosze to połoznej.
Przeczytałam, że skóra piersi i brzucha ma prawo swedzieć bo się rozciąga ale szyja też swędzi a w tym miejscu to chyba nie ma potrzeby się rozciągać. :-D:eek:

Hej dziewuchy no ja tex bym chciala do watku zamknietego a co do ruchow to ja iuz czulam. Nie ma co sie oszukiwac to nie sa jakies mega kopniaki i bardzo rzadko tylko wtedy jak sie poloze na wznak i to tez nie zawsze ale tego nie da sie pomylic z niczym innym.
Ja dalej chora plus infekcja drog moczowych plus moj maly dalej choruje. Wczoraj mi wymiotowal ale to wszystko flegma.

hej
to moja 3 ciąża i też czasami wydaje mi się, że czuję ruchy ale nie jestem jeszcze pewna, czy to naprawdę "to".
jutro mam prenatalne i bardzo się boję, bo po perypetiach z laboratorium, z poradnią zakaźną okazało się jednak, że awidność jest graniczna, czyli nie wiadomo kiedy zaraziłam się tokso ...... Aj szkoda gadać :-( A ja już tak się cieszyłam, że to stare zakażenie a tu dupa. Po prostu źle mi podano wyniki przez tel ......... tzn. awidność wynosi 41,6% a przez tel powiedziano mi, że 41,6 bez dodania "procent". A to ma duże znaczenie. W piątek znów zakaźnik .........
czuję od kilku dni się kiepsko, ciągle mnie mdli, serce wali, spać znów nie mogę .....i zauważyłam że moje cycki są gorące jak patelnia ;-)

hej dziewczyny dopiero wróciłam z wyjazdu majówkowego :) widzę, że jakieś zapisy na wątek zamknięty - ja też się piszę! :) Gosikk biedna już mogliby ci odpuścić z tym stresem :(trzymam mocno kciuki

hejka ;)
ja też chętnie dołączę do zamkniętego wątku :)
dziewczyny dziękuję za podpowiedzi co do prezentu na komunie :)
ja się czuje z dnia na dzień lepiej ;)
ruchów nie czyje, nawet zadnych muśnięć, ani jelit :) w sobote wizyta, juz sie nie moge doczeka, bo martwie sie troche. zreszta z wizyty na wizyte sie martwie :/ kiedy w koncu zacznie sie penia szczescia? mam nadzieję, że po sobocie!!!!!!!! :D

reklama
cześć dziewczyny dawno mnie nie było. chyba ze 2 tygodnie nie zaglądałam. okropnie się czułam i nie miałam ochoty na wizyty na forum. byłam tydzień temu na usg genetycznym ale dzidzia była za mała więc dziś byłam jeszcze raz. wszystko u mnie ok to znaczy u mojego pasożyta :-) ryzyko jest malutkie. a jak u Was???

Do góry