reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

finkemma ja bym nie ryzykowala goracymi kapielami ponoc zabronione. Ale ja tez z tych bojazliwych. Heh bol pipki no ciekawe... ;) Ja oprocz tych 24 godzinnych mdlosci i obolalych cyckow to nic mnie nie boli i powiem wam ze zaryzykowalam przytulanki z mężem bo doktor powiedziała ze mozemy dowoli. I jak uda mi sie odłączyć macice od mozgu to jest bardzo miło. Nic mnie nie boli nic sie nie dzieje a doznania milion razy mocniejsze. Z tym ze to bardzo rzadkie incydenty bo ciezko ten mózg wyłączyć albo trafic w moment ze nie mam ochoty tylko zwymiotowac :). Tak czy owak ciesze sie ze pozwala znaczy ze nie widzi nic niepokojacego. To było tak apropo tematu "pipi" hihi

reklama
Finkemma kapieli moga byc ale nie gorace wogole lepiej w ciazy to brac prysznic bo jednak jestesmy bardziej narazone na infekcje I wogole ja tez lubie polezec bo mnie plecy bola ale skracam kapiel do minimum co do klucia albo boli na dole to normalne poki szyjka sie trzyma to nie ma co sie martwic sprzet dolny sie musi przygotowac na porod :-)

Ja nienawidze pryszniców więc w tej kesti nic nie zmieniłam poza gorącą wodą. Nadal się kąpię tylko w trochę chłodniejszej.Słyszłam, że w gorącej nie można ale nie wiedziałam dlaczego. Nie mogę zrezygnować ze wszysktiego. Juz tyle odstawiłam.

Wiecie co nikt nie ma idealnie. Wracając na chwile do teściów to ja pisałam o mojej cudownej teściowej. Za to jej mąż czyli mój teść to jest jej totalne przeciwieństwo. Taki sk******n , że bym go z chęcią w łyżce wody utpiła. Ja nie wiem i nie rozumiem jak taka kobieta anioł mogła tyle lat preżyć u boku takiego kogoś... Mój luby też chce być innym ojcem bo on miał strasznego ojca do tego stopnia , że od dawna nie ma z nim kontaktu z własnego wyboru. Dobrze, że ma charakter po matce. Chyba w 100%. :-)
Ja ostatnio tylko w nocy tu zaglądam bo dnie mam zajęte.Szkoda.

Nie wolno brac koapieli w goracej wodzie bo moze doprowadzic do skorczy i kapiele moga negatywnie wplywac na nasze krocze :-) ale ..... No kurde jak raz czy dwa w tygodniu polezymy w cieplej wodzie to mysle ze to tylko na zdrowie szczegolne to psychiczne taki maly relaksik

Ja tez juz wyspana lezakuje jeszcze :) my dzis w gosci jedziemy. Katarzyna mnie w krakowie zachwycil Krzeptowek ale pewnie porą letnią robi najwieksze wrazenie.

reklama
Hej dziewczyny! Nie czytałam was przez kilka dni z powodu wyjazdu i chyba nie dam rady nadrobić:( Mam nadzieje ze tutaj wszystko w porządku. Ja sie czuje dobrze a brzuch mi rośnie w oczach:)
Ja tez nie zrezygnowałem z ciepłych kąpieli tylko ograniczylam do 1-2 tygodniowo. Zrezygnuje dopiero w ostatnich tygodniach bo będę sie bała ze wody mi odejdą podczas kąpieli a ja nie zauwaze:)
Ja dzis planuje inaugurację sezonu grillowego:)
Milego dnia wszystkim życzę.

Do góry