reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

U mnie samopoczucie jest wręcz rewelacyjne w porównaniu do tego co piszecie mój kryzys przeszedł 2 tygodnie temu a co do jedzenia to niestety jem strasznie dużo nie raz próbuje się oszukiwać gumą do żucia

reklama
Katarzyna92 jak ja ci zazdroszczę apetytu. Ja kompletnie zero nic nie mogę jeść na nic nie mam ochoty, nic mi nie smakuje...:no:
Przy najmniej nie martwisz się że bobo nie będzie miał z czego rosnąc.:no:

moja gin chciała mi przepisać ale ja mam takie mdłości że tylko po wymiotowaniu na pół godziny odpuszczają i mogę się chociaż umyć, ubrać i wyjść na spacer bo inaczej to w ogóle bym tyłka nie mogła ruszyć z domu.. Boje się że moja gin mi już na następnej wizycie nie odpuści tego szpitala... A tak bardzo tam nie chce iść... Tyle się nasłuchałam jak u nas w Radomiu traktują że masakkra.!

Wnuczka nawet jak Cię wyśle to idz dla swojego dobra i przede wszystkim dziecka... Ja w pierwszej ciąży byłam w szpitalu 4 razy i też nie byłam z tego zadowolona nie mówiąc o tym że tam dopiero nie ma co robić...

Jestem tego samego zdania i mimo że sobie pomarudze to i tak wiem ze zniose wszystko. Mozg matki tak juz działa przetrwamy wszystko :)

Sylka87 masz racje marudzę marudzę ale dla zdrowia dzidzi zniosę wszystko! Nie wiem czy dobrze zrozumiałam jesteś w ciąży bliźniaczej? To gratuluje! U mnie też było duze prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej bo moje obydwie babcie są z bliźniaków a podobno co drugie pokolenie jest ta skłonność przekazywana. Ale pęcherzyk jest tylko jeden i tak się bardzo ciesze bo jak słyszę ile czasu moje koleżanki sie starają o dzidziusia to myśle że u mnie to jakis cud bo udała się za pierwszym podejściem:-)

reklama
Witam was!

Powiem wam, że ja się czuję świetnie po za ogromnymi problemami z dziąsłami, ale przerabiałam to w pierwszej ciąży.
Mdłości miałam w sumie moze 3 tygodnie i to nie akieś makabryczne. Senność może tydzień.
Ja mam w sumie wzorcowe ciąże- pierwszą całą i tą jak do tej pory.

SYLKA masz już pracownika? Szukasz?
Nie boisz się zostawiać biznesu na tak długo?

WNUCZKA nam też się udało od razu w obu ciążach. Tylko się cieszyć :)

Idę dziś do lekarza na 16 więc trzymajcie kciuki.

Do góry