reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Mi z chińskiego wychodzi chłopak a z tego quizu dziewczynka.Ostatnio doszłam do wniosku, że chciałabym mieć synka.Ucieszę się zarówno z córki jak i z synka.
Książki czytam namiętnie całe życie.To jedna z moich pasji.Nigdy jednak do tej pory nie czytałam żadnej pozycji o ciąży.Czekam na propozycje od was. Ja aktualnie czytam Alpha Human M.Grześkowiak. i polecam.

reklama
Wiolinka ja polecam również W oczekiwaniu na dziecko, dodaje jej okladke w zalaczniku. Ta ksiazke mozna zamowic w promocji teraz za 34,99zl moze Wam sie przyda link

w-oczekiwaniu-na-dziecko-najlepszy-poradnik-dla-przyszlych-matek-i-ojcow-3.jpghttp://aros.pl/ksiazka/w-oczekiwaniu-na-dziecko-najlepszy-poradnik-dla-przyszlych-matek-i-ojcow-3

Załączniki

• w-oczekiwaniu-na-dziecko-najlepszy-poradnik-dla-przyszlych-matek-i-ojcow-3.jpg
    w-oczekiwaniu-na-dziecko-najlepszy-poradnik-dla-przyszlych-matek-i-ojcow-3.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 48
Ewel, Wiolinka dzięki za polecenie książek, chętnie skorzystam. Ja chciałabym być lepiej psychicznie przygotowana do porodu, bo panikarą jestem straszną, zwłaszcza, że już rodziłam i niestety wiem co mnie czeka :szok:
Piszecie tak dużo, że ledwo zdążyłam nadrobić ;-)
Zrobiłam dla zabawy ten quiz, wyszła mi dziewczynka i naprawdę na to liczę :-D Miłego dnia dziewczyny

Hey dziewczyny. Mam pytanie czy macie problemy z wysokim pulsem bo od wczoraj czuje jak mi serce wali puls powyżej 100 uderzeń na minute i zupełnie nie wiem co o tym myśleć? Dodam że nie miałam nigdy z pulsem problemów zawsze około 70 uderzeń na minute. Nie wiem czy to może być spowodowane ciążą?

Wnuczka tak moze byc spowodowane ciaza.... Serce pompuje 2 razy wiecej krwi stad takie dolegliwosci. Ja mialam tak na poczatku ciazy lekarz kazal brac magnez 3 razy dziennie

Dzięki za odpowiedź bo trochę się zaczynam denerwować nie mogę spać w nocy i taka nie przytomna chodzę od kilku dni.. Wizyte mam dopiero za dwa tygodnie i tak się zastanawiam czy nie zadzwonić do mojej gin... Bo podobno niskie ciśnienie( a mam 90 na 60) plus wysoki puls to nic dobrego...

reklama
Ja zawsze przed wizyta jak ide mierzyc to mam podwyzszony sporo. Pielegniarka się pyta tylko czy sie tak stresuje czy bieglam. W domu nie mierzylam pulsu ani ciśnienia wiec nie wiem. Dziewczyny dopadl mnie kryzys wczoraj sie czulam koszmarnie dzis tez sie to zapowiada. I z jednej strony sie ciesze bo znaczy ze maluchy wysysaja ze mnie co chca i na pewno pięknie rosną a z drugiej mdlosci non stop, nic prawie nie jem, rano i wieczorem wymiotuje czuje sie masakrycznie. Najchętniej przespalabym ten czas. Juz nie marudze zniose wszystko zeby tylko bąbelki miały dobrze? Jak wasze samopoczucia, lepej juz?

Do góry