reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Sylka co do mojej siostry to u niej sie plany zmienily i tez jest w ciazy dlatego nie odzywala sie:) ale dziekuje za wszystko. Znajdziesz moze kogos jeszcze z polecenia:-))

reklama
Ewel87 u mnie podobnie jak u ciebie moja siostra też jest w ciąży i to tylko trzy tygodnie późniejszej chyba mi pozazdrościła...:tak:

Moja cioteczna he a rodzona to rodzila rok temu w listopadzie i sie smiejemy ze mam.na ten sam termin co ona:-)
Dziewczyny moze bysmy wkleily zdjecia swoich brzuszkow?:-) w watku gdzie mamy zdjecia z usg ito

Cześć dziewczyny, czy miała któraś robione badania prenatalne? Lekarz wypisał mi skierowania i jestem zapisana na 6 maja, nie wiem czy mam się jakoś przygotować do tego badania. Jakby któraś mogła opisać jak przebiega takie badanie :)

Ja sie obfotografuje jak czorty pojda spac :-)ale u mnie to fald skory a nie ciazowy brzuszek a I bylam wczoraj u poloznej malpy chce mnie trzymac do 39 tyg z wrazenia omalo nie spadlam z krzesla pobrali mi krew na test papa wyniki za 2 tyg przeziornosc mam 1,2 z usg
Holcia nie wiem czy wiesz ale teraz mozesz miec dostep do calej swojej histori medycznej wynikow badan notatek lekarzy tyrzeba wypelnic forme w przychodni I pokazac dwa dokumenty topzsamosci I dostajesz dostep online

reklama
Do góry