reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Jeju jak czytam czasami o tej wojnie miedzy matkami te ktore rodzily sn sa przeciez lepszymi matkami a te cc to nie mkozna nawet nazwac ze rodzily. Ja pierdziele a co porod ma do tego jedna cierpi bol przed przyjsciem dziecka na swiat a druga juz majac je na swiecie. To mama i to mama. Dochodze do wniosku ze niektorym kobitom sie strasznie nudzi zeby rozkminiac nad takimi *******ami

reklama
A też to czytałam chyba nawet na fb śmiechu warte więc ja nie jestem dobrą mamą bo miałam cc :-D:-D:-D

Córkę próbowałam urodzić naturalnie nie udało się po 17 h męczarni wiem co to ból przy porodzie i wiem jaki jest ból po cesarce .Teraz wiem że będzie cesarka i nie przeszkadza mi to , dla mnie nie ważne jak dziecko przyjdzie na świat ważne by było zdrowe.

Ja nie wiem co to sa bole porodowe bo nigdy ich nie mialam i nie bede miala syn byl wczesniakiem a mi odkleilo sie lozysko i zrobili i cc przez krwotok wewnetrzny a nie mialam akcji porodowej teraz tez wiem ze bedzie cc ale jalos gorsza sie nie czuje my swoj bo tez mialysmy tulko po porodzie i to przez kilka miesiecy. Zobacze teraz czy tez tak bedzie bolalo jak bede miala normalna cesarke bez peknietej macicy moze okaze sie ze szybko dojde do siebie :-)

Dziwie sie tylko ze kobieta kobiecie moze takie zeczy wygadywac ze jak niby mialam cc jestem gorsza matka szczeze powiedziawszy to chcetnie takiej strzelilabym w dziub przeciez nawet jak sie decyduje na cc na zyczenie to chyba wiem jakie sa konsekwencje mojej decyzji ja znam bole porodowe ale widzilam duzo skomplikowanych porodow powiklan I jak sobie pomysle ze mozna bylo tego uniknac to gdyby to odemnie zalezalo to zrobilabym cc od reki ja sie tam wogole nie uwazam za zla matke ba powiem ze mysle ze jestem najlpesza matka pod sloncem takie gadanie ze niby sn to porod a cc nie to jest poprostu dysryminajca przemoc psychiczna wpedza sie biedne kobiety w poczucie winy pozniej depresje I inne cuda pindlabym jedna z druga w lep I tyle to samo z karmieniem piersia jeden moga I beda karmic a inne nie ale po co ta cala szopa ze niby jestem zla matka skoro daje dziecku butelke ja wogole sie nie wkrecam na fb w takie dyskusje bo mi cisnienie rosnie

malo mnie tu ostatnio, bo na wyjezdzie jestem. mam dzis na 18:30 usg, trzymajcie kciuki!
a powiedzcie mi, jak mialyscie to dokladniejsze usg... musialyscie miec pelny pecherz? bo czytam takie rozne opinie, chcialam sie zapytac u lekarza, ale nie idzie sie tam dzis dodzwonic i nie wiem co zrobic...

Jejku, strach tu wchodzić i czytać dziś. Napiecie jakieś. Zaraz się pobijecie. :baffled:
Nie ważne jak kto rodził, ważne jak bardzo kocha swoje dziecko i czy potrafi sie nim zajmować z cierpliwością i mądrością życiową!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Lotka u mnie trzeba wypic 600ml wody na godzine przed I nie sikac :-)
Claudia uwazaj bo to uzaleznia:-)ja sie przygotowywalam do tych pieluch ze 2 lata czytalam ogladalam I jak juz chlopaki sie urodzili to bylam pewna ze beda na wielo najpierw zgromadzilam stosik I zaczelam jak juz przestali robic niemowlece kupy I tak wsiaklam w temat ze jestem doradzca zrobilam sobie kurs I moge profesjonalnie doradzac :-)I tez handluje nimi I je szyje

Do góry