Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja jutro jak skończę to mam nadzieje że już będę się czuła rewelacyjnie hihi ale przynajmniej leń mnie już opuścił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej
angoba, nie jesteś sama - od wczoraj umieram tak mnie boli głowa, niedobrze mi jeszcze bardziej echhhhh. Wczoraj zjadłam Apap, nie wiem czy dziś mogę? Chyba nie jest zdrowe łykać te tabsy?
Co do witamin, niestety ja mam przykaz łykać femibion i żelazo - mam słabe wyniki krwi :-(
A w ogóle jestem wkurzona, bo wczoraj pobrali mi krew a awidność i tokso, dziś dzwonie do laboratorium a pani mi mówi, że wynik trafia od razu do poradni i że nie mogę go osobiście odebrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jak? Przecież to MOJE wyniki i mam chyba do tego prawo???????? Zaraz dzwonie do poradni, może tam bardziej przyjaźni ludzie będą .... Ręce opadają ..... A poradnia czynna dopiero 8 maja, a w przypadku, kiedy mam dodatnią tokso muszę zacząć brak antybiotyk!!!!!!
Ja mam ksiazke w oczekiwaniu na dziecko jest gruba ma z 600 stron wszystko opisane dobrzepolecam.