reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No wlansie ja tez biore femibion natal 1 i do konca 12 tyg potem od 13 juz 2 musze kupic to tak bede brala;-)) ta 2 ma po 2 kapsulki prawda? Dha i wit?

reklama
Hej hej wy juz od switu;) ja tez padam po 20 budze o 6 ale przewalam sie 2 h po lozku troche przysypiam i wstaje o 8 zeby moc funkcjonowac caly dzień. Ja sobie odpuszczam zestawy witamin dopoki mi mdlosci nie zmaleja.

Mi doktorka pow ze na mdlosci dobrze wplywaja wit b6 b12 itp i wlasnie femibion polecila bo pow ze on ma.ich duzo i powinno byc lepiej i o dziwo jest mdlosci nie mam z tydzien

Spróbuję spać w staniku może rzeczywiście to pomoże. Dziewczyny tylko nie załamujcie mnie piszecie że C to duży rozmiar ja normalnie miałam rozmiar f a w tej chwili kupiłam już h i boję się co będzie dalej ze mną.

A propo femibionu to skończyło mi się opakowanie w 11 tygodniu i tez się zastanawiałam czy jeszcze 1 czy już 2 farmaceuta poleciła mi pharmaton który bierze się przez całą ciążę i po problemie.

Dodam że w jednej tabletce jest taka sama zawartość witaminy B6 i B12 a mimo to do tej pory mdłości i wymioty mi nie ustępują a kończy mi się 13 tydzień. U każdej z nas przebiega to w swoim tempie a my musimy to tylko dzielnie znosić.

Wnuczka piękną jadlodajnie szykujesz dla malucha :) Ja mam D i tez juz zaczynaja wyskakiwac. Dziewczyny mowily ze biustonosz sportowy robi robote. Mnie az tak nie bolą wiec daje rade normalnie. Ja juz chyba nie bede zmieniac zostane przy foliku i jodzie i od drugiego cos zaczne łykać. Teraz mi tak nie dobrze ze boje sie z lozka wstac a musze sie do pracy ogarnac :(

reklama
a ja jestem zdania ze witaminy jeśli organizm nie ma zadnych brakow i ma wszystko w normie to powinno się zazywac dopiero w ostatnim trymestrze.... :)) a tak to dużo warzyw i zdrowego odżywiania:)

Do góry