Katarzyna92
Fanka BB :)
No sama się zdziwiłam ale jak zaznaczył to zrobię... Trochę się zastanawiam czy nie za późno to wyszło...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rozumiem Twój stres bo też jestem panikara. Mi mdłości minęły bezpowrotnie dwa tygodnie temu, tydzień temu praktycznie przestały mnie boleć piersi. To jest normalne, uwierz!
Beta HCG rośnie w zawrotnym tępię do 10 tygodnia, potem stabilizuje się i zaczyna spadać więc i obawy te gwałtowne się wycofują.
Prawdą jest, że zanik objawów często niestety towarzyszy obumarciu ciąży, ale to nie jest tak, że dziś zarodek umiera a od jutra nie ma objawów. To też jakiś czas musi potrwać bo po śmierci zarodka musi poziom hormonów spaść i dopiero wtedy organizm przestanie mieć objawy. A z tego co wiem niedawno miałaś USG zarodek żył więc na pewno dalej wszystko jest dobrze.
Na pewno nie tsh mialas wyzsze ale nie poza norma ta ogolna wiec nie ma tragedii. Tez ten l.etrox cyz jak tam nad czczo trzeba? Bo ja mam euthyrox