reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Na pewno nie tsh mialas wyzsze ale nie poza norma ta ogolna wiec nie ma tragedii. Tez ten l.etrox cyz jak tam nad czczo trzeba? Bo ja mam euthyrox

ja też nie mam szans nadrobienia czytania, w weekend byłam wyjazdowa, dziś praca a potem poleciałam donowej babeczki gin i jestem bardzo zadowolona :) fasolka rośnie, serduszko dobrze bije i w ogóle czuję się lepiej zaopiekowana więc myślę, że to dobry krok zmiana lekarza. następny raz 20.05 na genetyczne. a potem już oby ufff.. :p

Ja rozumiem Twój stres bo też jestem panikara. Mi mdłości minęły bezpowrotnie dwa tygodnie temu, tydzień temu praktycznie przestały mnie boleć piersi. To jest normalne, uwierz!
Beta HCG rośnie w zawrotnym tępię do 10 tygodnia, potem stabilizuje się i zaczyna spadać więc i obawy te gwałtowne się wycofują.

Prawdą jest, że zanik objawów często niestety towarzyszy obumarciu ciąży, ale to nie jest tak, że dziś zarodek umiera a od jutra nie ma objawów. To też jakiś czas musi potrwać bo po śmierci zarodka musi poziom hormonów spaść i dopiero wtedy organizm przestanie mieć objawy. A z tego co wiem niedawno miałaś USG zarodek żył więc na pewno dalej wszystko jest dobrze.

jakoś mnie pocieszył Twój wpis..choć na chwilę:-)

Ostatnio jak zaglądam to rozmowa zanika.Wszyscy zmykają spać.Czy tylko ja cierpię na bezsenność? Ostatnio do tego doszło obżarstwo_Od kilku dni mam apetyt za troje.Ciągle jestem głodna,wiecznie burczy mi w brzuchu i nawet w nocy się wybudzam bo głodna jestem a mdłości już coraz mniej intensywne.Brzuch mi rośnie ale od jedzenia!
Ja łykam euthyrox od wielu lat - NACZCZO i po pół h można zjeść pierwszy posiłek a potem po jedzeniu łykam Jodid, też od lat.Tabletka przed i tabletka po. :)

A ja nawet spie w staniku sciagam go tylko do wanny bo sa jak dwa kamienie w biustonoszu spoko bola tylko przy dotyku ale bez stanika okropne uczucie ja normalnie mam A a teraz juz C i dla mnie to tragedia jak dalej beda sie rozrastaly w tym tepie to bede jak parodia

Claudia31, współczuję problemów z biustem.Mi nie rośnie wcale,tylko tak jakby napęczniał, nie duża różnica do tego stanu z przed ciąży. Sutki troche ciemniejsze i twardsze ale wszystko znośne.W poprzedniej starconej ciąży miałam mega cycki i też nic nie mogłam dotknąć.Zdjęcie stanika to był horror. Ciekawe jak to się wszystko zmienia.Za każdym razem można mieć zupełnie inne objawy. :tak:

reklama
Do góry