reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mam jeszcze jedno pytanie czy macie jakiś sposób na bolące piersi bo po zdjęciu stanika tam bardzo bolą że aż świeczki stają mi w oczach a ważą chyba 5 kilo jedna! Nawet zainwestowałam w porządny stanik i nic to nie pomaga!?

reklama
Dziewczyny ja już mam tak widoczny brzuch, że ciężko mi go ukryć ;/ I raczej nie ma wątpliwości, że to ciążowy.
I znów będę miała tak, że w 6 miesiącu każdy będzie mówił "to pewnie niedługo nie?"
Ja jestem mała i drobna a brzuch miałam naprawdę spory...
eh...co zrobić...

A nie przytyłam nic a nic.

Nie przejmuj się ja również jestem drobniutka a brzuch już mam taki jak miałam w pierwszej ciąży w 5 miesiącu:)

Hej dziewczyny! Tylko kilka dni nie mnie było, ale nie dam raczej rady Was nadrobić :(
Z moich ciążowych opowieści - czuję się różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej w dalszym ciągu doskwierają mi piersi. Mdłości już praktycznie mi minęły (chociaż i tak w porównaniu z niektórymi z Was miałam lekko z nimi). Podbrzusze pobolewa, ale coraz mniej, częściej mnie zakuje na sekundę i puszcza. Malaja - ja też już mam widoczny brzuch, a nie należę do małych kobitek - 177 cm wzrostu i 75 kg na starcie miałam. Już +2kg na wadze. Już niestety nie ukryję brzuszka, bo coraz cieplej się robi i mniej rzeczy nosimy, więc samo przez się widać. U mnie na osiedlu sensacja, z racji tego ,że widać mi brzuch, już plotki chodzą, że tej to dopiero ojciec zmarł, a już się za robienie dzieciaka bierze (tata zmarł przed Bożym Narodzeniem). Ale na szczęście mam to gdzieś i się nie przejmujemy, tylko z śmiejemy się z tego "społeczniactwa".
Za 2 tygodnie mam wizytę kontrolną, a za 3 tyg pochwalę się nowym zdjęciem maleństwa. Nie mogę się doczekać, aż znowu zobaczę nasze cudeńko :)

Leżę sobie właśnie na kanapie i rozmyślam o tym, że od tygodnia pobolewał mnie brzuch a od dzisiaj zero objawów. Nawet spać mi się nie chce. Wchodzę na BB i widzę, że temat braku objawów jest na topie:)
Jutro mam wagary od pracy, synek dostał na wieczór gorączki

Ester ja dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca spałam do 9 bo tak to późno chodziłam spać i przed 7 już byłam na nogach zmęczenie też już przechodzi mdłości prawie że nie mam ale ja się z tego tylko ciesze:)

reklama
Do góry