reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już mam tak widoczny brzuch, że ciężko mi go ukryć ;/ I raczej nie ma wątpliwości, że to ciążowy.
I znów będę miała tak, że w 6 miesiącu każdy będzie mówił "to pewnie niedługo nie?"
Ja jestem mała i drobna a brzuch miałam naprawdę spory...
eh...co zrobić...
A nie przytyłam nic a nic.
Nie przejmuj się ja również jestem drobniutka a brzuch już mam taki jak miałam w pierwszej ciąży w 5 miesiącu
kasieczna
Hej dziewczyny! Tylko kilka dni nie mnie było, ale nie dam raczej rady Was nadrobić
Z moich ciążowych opowieści - czuję się różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej w dalszym ciągu doskwierają mi piersi. Mdłości już praktycznie mi minęły (chociaż i tak w porównaniu z niektórymi z Was miałam lekko z nimi). Podbrzusze pobolewa, ale coraz mniej, częściej mnie zakuje na sekundę i puszcza. Malaja - ja też już mam widoczny brzuch, a nie należę do małych kobitek - 177 cm wzrostu i 75 kg na starcie miałam. Już +2kg na wadze. Już niestety nie ukryję brzuszka, bo coraz cieplej się robi i mniej rzeczy nosimy, więc samo przez się widać. U mnie na osiedlu sensacja, z racji tego ,że widać mi brzuch, już plotki chodzą, że tej to dopiero ojciec zmarł, a już się za robienie dzieciaka bierze (tata zmarł przed Bożym Narodzeniem). Ale na szczęście mam to gdzieś i się nie przejmujemy, tylko z śmiejemy się z tego "społeczniactwa".
Za 2 tygodnie mam wizytę kontrolną, a za 3 tyg pochwalę się nowym zdjęciem maleństwa. Nie mogę się doczekać, aż znowu zobaczę nasze cudeńko
Z moich ciążowych opowieści - czuję się różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej w dalszym ciągu doskwierają mi piersi. Mdłości już praktycznie mi minęły (chociaż i tak w porównaniu z niektórymi z Was miałam lekko z nimi). Podbrzusze pobolewa, ale coraz mniej, częściej mnie zakuje na sekundę i puszcza. Malaja - ja też już mam widoczny brzuch, a nie należę do małych kobitek - 177 cm wzrostu i 75 kg na starcie miałam. Już +2kg na wadze. Już niestety nie ukryję brzuszka, bo coraz cieplej się robi i mniej rzeczy nosimy, więc samo przez się widać. U mnie na osiedlu sensacja, z racji tego ,że widać mi brzuch, już plotki chodzą, że tej to dopiero ojciec zmarł, a już się za robienie dzieciaka bierze (tata zmarł przed Bożym Narodzeniem). Ale na szczęście mam to gdzieś i się nie przejmujemy, tylko z śmiejemy się z tego "społeczniactwa".
Za 2 tygodnie mam wizytę kontrolną, a za 3 tyg pochwalę się nowym zdjęciem maleństwa. Nie mogę się doczekać, aż znowu zobaczę nasze cudeńko
Leżę sobie właśnie na kanapie i rozmyślam o tym, że od tygodnia pobolewał mnie brzuch a od dzisiaj zero objawów. Nawet spać mi się nie chce. Wchodzę na BB i widzę, że temat braku objawów jest na topie
Jutro mam wagary od pracy, synek dostał na wieczór gorączki
Jutro mam wagary od pracy, synek dostał na wieczór gorączki
Katarzyna92
Ester ja dzisiaj pierwszy raz od ponad miesiąca spałam do 9 bo tak to późno chodziłam spać i przed 7 już byłam na nogach zmęczenie też już przechodzi mdłości prawie że nie mam ale ja się z tego tylko ciesze
Katarzyna92
Tak dostałam letrox i następna wizyta pod koniec czerwca no a oprócz tego na następną wizytę zaś badania muszę zrobić
Katarzyna92
Prawie trafiłaś tsh ft4 i glukoza
reklama