reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kochana ja tez jestem po poronieniu ale zamartwianie soe nic mi kompletnie nie daje. Co ma byc ro bedzie a ja na twoim miejscu bym poszla na usg zamiast wlasnie szukac przyczyn i wariowac...uspokoisz sie

reklama
Postram sie wyluzowac... usg mialam 6 dni temu,wiec najpredzej bym mogla isc za tydzien. I znajac mnie nawet jak pojde i bedxie ok,to na drugi dzien bedzie to samo. Duzo latwiej byloby mi uwierzyc w ciaze z objawami. Uwierzcie mi,ktos kto ma za sobą poronienia,ciaze biochemiczne chyba nie wyluzuje nigdy. Musze znalezc sobie zajecie. Ale co.... nigdy tak daleko nie zabrnelam w ciazy jak teraz. Boje sie,ze bajka pryśnie...tyle.

Ale czemu myslisz ze nie mozna zrobic usg jesli mialas ostatnie 6 dni temu? Jak jets potrzeba mozna robic czesciej.... Wlasnie np zeby spr czynnosc serca gdy jest ktos w niepokoju to jest wskazaniek do zrobienia go

Chodzilam teraz do gina co 2 tyg. Na ostatniej wizycie powiedzial,ze wszysto ok, nie ma sensu chodzic juz tak czesto..stad kolejna wizyta teraz za 3 tyg bo co za duzo,to nie zdrowo. Wiadomo,kazdy ma swoje przekonania.

hej
takie zamartwianie się nic nie da, ja bym się cieszyła, jakby mnie przestały cyce boleć i nie mdliłoby mnie nawet po wodzie .... zbliżamy się do 2 trymestru i powoli organizm przyzwyczaja się do "obcego" ;-)
dziś byłam na teście na awidność, spędziłam na poczekalni do szpitalnego laboratorium 2,5 h!!!! Nasłuchałam się o nowotworach i smutno mi się zrobiło. Nadal nie wiem na czym stoję, do zakaźnika mam dopiero następną wizytę 8 maja. ale dzwoniłam przed chwilą do swojego ginekologa i kazał mi z wynikami przyjść i nie czekać na 8 maja .... Naprawdę głupieję.
Głowa tak mnie znowu boli, że szok.

Hmm...jakbys poronila choc raz i jednym z objaw byloby ustanie objawow,to uwierz - nie cieszylabys sie. Wszak wiadomo-objawy swiadczą o dobrze rozwijającej sie ciązy.
Swoja drogą tez ci wspolczuje stresu i czekania.

reklama
Hey przyszłe mamusie! Jestem w 13 tygodniu ciąży, termin porodu 4.11.2015. To moja pierwsza ciąża mam nadzieje że sobie ze wszystkim poradzę chociaż bardzo się denerwuje. Ostatnie tygodnie były dla mnie bardzo ciężkie schudłam 10 kilo o mało co nie wylądowałam w szpitalu, ciągłe nudności wymioty i zawroty głowy. Bardzo ciekawa jestem kiedy te objawy mi przejdą?

Do góry