reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mnie mąż wyciągną na miasto bo umyślał sobie kupić nowe buty nachodziłam się tyle i powiem wam że po tych 4 godzinach czuje się tak zmęczona że dramat jeszcze kręgosłup już zaczynam czuć:(

reklama
dobry! wczoraj mnie nie bylo, bylismy 9,5h w trasie, teraz sie wygrzewam w slonku u tesciow i przegladam internecik... normalnie Was nie nadrobie, piszecie jak szalone ;-)
moze troszke poczytam co i jak..... :)

Dziewczęta dziekuje Wam za info, na test pappa na pewno juz sie zdecydowałam, własnie chodzi mi tylko o sam test jak narazie bo usg prenatalne mam w pakiecie w luxmed to troche szkoda znów płacic.
No ja też mialam jechac na zakupy z mężem ale zrezygnowałam i dobrze biorąc pod uwagę jak Kasia sie czujesz.
aczkolwiek mój mąż fakt jest mistrzem w kupowaniu w chodzi do sklepu mowi to i to przymierza i bierze takze zakup butów trwa max 15 minut. Ja tak nie umiem miesiac czasem mysle czy sobie kupic te buty czy nie:-) a pozniej jak sie decyduje to najczesciej ich nie ma.
Dzis moim wyczynem były zakupy spozywcze i ugotowanie obiadu i padam na pyszczek ....

Cześć!

Piękny dziś dzień! Pogoda letnia :)
Powiem wam, że pomijając kilka dni lenistwa to nawet nie jest u mnie tak źle z energią. Byliśmy dziś od rana na wycieczce z córą. Cztery godziny spacerowania. Potem obie padłyśmy w aucie, ale po powrocie ugotowałam obiad, ogarnęłam mieszkanie i nadal dużo mi się chce.
Tylko w 6 tygodniu sypiałam po południo, ale byłam wtedy chora. Tak to padałam o 22, a teraz już wracam do normy i chodzę spać koło północy. Może to już ten etap gdy zmęczenie odpuszcza.

Dobrze to sobie tłumaczycie bo potem rzeczywiście nie jest łatwo. Ja uwielbiałam spać długo i dużo, jak było małe dziecko to wiadomo, że się nie da, a teraz wstaje tak jak córa bo mi szkoda czasu. Tak samo nie lubię spać w dzień bo mi szkoda czasu, który wolę spędzać z nią. Szkoda mi np tracić wolnego weekendu. Może to dziwnie brzmi ale tak już teraz mi się odmieniło.
Więc śpijcie póki możecie i wam się chce...

Malaja to bedziemy spaly poki mozemy faktycznie;-)) smiesznie bo drugi dzien mi tak jezdzi w brzuchu przelewa sie;-)) juz sie nie moge doczekac jak dzidzia zacznie sie tak ruszac ze bede to czula;-)

reklama
Ewel przeleci raz dwa. Ale potem denerwujące jest to, że rusza się, a potem długo nie. Nawet kilka dni.
Jak człowiek ma dziecko to wiecznie na coś czeka. Najpierw na koniec I trymestru, potem na ruchy, potem na brzuszek, potem na poród a potem...
aż usiądzie, aż zacznie chodzić itd.

Jak macie ochotę na zakup jakiś ciuszków to polecam wam.

Produkty | Odzież ciążowa - outlet

Kupowałam w pierwszej ciąży. Jakość dobra a ceny w outlecie super.

Do góry