reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mnie mąż wyciągną na miasto bo umyślał sobie kupić nowe buty nachodziłam się tyle i powiem wam że po tych 4 godzinach czuje się tak zmęczona że dramat jeszcze kręgosłup już zaczynam czuć:(

reklama
dobry! wczoraj mnie nie bylo, bylismy 9,5h w trasie, teraz sie wygrzewam w slonku u tesciow i przegladam internecik... normalnie Was nie nadrobie, piszecie jak szalone ;-)
moze troszke poczytam co i jak..... :)

Dziewczęta dziekuje Wam za info, na test pappa na pewno juz sie zdecydowałam, własnie chodzi mi tylko o sam test jak narazie bo usg prenatalne mam w pakiecie w luxmed to troche szkoda znów płacic.
No ja też mialam jechac na zakupy z mężem ale zrezygnowałam i dobrze biorąc pod uwagę jak Kasia sie czujesz.
aczkolwiek mój mąż fakt jest mistrzem w kupowaniu w chodzi do sklepu mowi to i to przymierza i bierze takze zakup butów trwa max 15 minut. Ja tak nie umiem miesiac czasem mysle czy sobie kupic te buty czy nie:-) a pozniej jak sie decyduje to najczesciej ich nie ma.
Dzis moim wyczynem były zakupy spozywcze i ugotowanie obiadu i padam na pyszczek ....

Cześć!

Piękny dziś dzień! Pogoda letnia :)
Powiem wam, że pomijając kilka dni lenistwa to nawet nie jest u mnie tak źle z energią. Byliśmy dziś od rana na wycieczce z córą. Cztery godziny spacerowania. Potem obie padłyśmy w aucie, ale po powrocie ugotowałam obiad, ogarnęłam mieszkanie i nadal dużo mi się chce.
Tylko w 6 tygodniu sypiałam po południo, ale byłam wtedy chora. Tak to padałam o 22, a teraz już wracam do normy i chodzę spać koło północy. Może to już ten etap gdy zmęczenie odpuszcza.

Dobrze to sobie tłumaczycie bo potem rzeczywiście nie jest łatwo. Ja uwielbiałam spać długo i dużo, jak było małe dziecko to wiadomo, że się nie da, a teraz wstaje tak jak córa bo mi szkoda czasu. Tak samo nie lubię spać w dzień bo mi szkoda czasu, który wolę spędzać z nią. Szkoda mi np tracić wolnego weekendu. Może to dziwnie brzmi ale tak już teraz mi się odmieniło.
Więc śpijcie póki możecie i wam się chce...

Malaja to bedziemy spaly poki mozemy faktycznie;-)) smiesznie bo drugi dzien mi tak jezdzi w brzuchu przelewa sie;-)) juz sie nie moge doczekac jak dzidzia zacznie sie tak ruszac ze bede to czula;-)

reklama
Ewel przeleci raz dwa. Ale potem denerwujące jest to, że rusza się, a potem długo nie. Nawet kilka dni.
Jak człowiek ma dziecko to wiecznie na coś czeka. Najpierw na koniec I trymestru, potem na ruchy, potem na brzuszek, potem na poród a potem...
aż usiądzie, aż zacznie chodzić itd.

Jak macie ochotę na zakup jakiś ciuszków to polecam wam.

Produkty | Odzież ciążowa - outlet

Kupowałam w pierwszej ciąży. Jakość dobra a ceny w outlecie super.

Do góry