reklama
Malaja fajne ciuszki i dobre ceny dzieki
Sylka no tak ja xl jestem.... Wiec pewnie jakos okolo 20 tego tygodnia wczesniej nie ale kto wie. Mimo wszystko ciesze sie ze koncze nie dlugo 1 trym. Czytalam ze od 10 tyg spada ryzyko poronienia wiec tez zaczynam oddychac....i jestem spokojniejsza.
Sylka no tak ja xl jestem.... Wiec pewnie jakos okolo 20 tego tygodnia wczesniej nie ale kto wie. Mimo wszystko ciesze sie ze koncze nie dlugo 1 trym. Czytalam ze od 10 tyg spada ryzyko poronienia wiec tez zaczynam oddychac....i jestem spokojniejsza.
Ja nie miałam bo chyba mnie cena odstraszyła, ale uważam, że to super sprawa. Zwłaszcza, że spanie w wysokiej ciąży naprawdę nie jest łatwe i przyjemne. I jak tu pisałyście nie zaleca się spania na plecach a ta poducha ułatwia spanie na boku i "nieprzekręcanie" się w nocy.
Jedyny minus jest taki, że zajmuje sporo miejsca i po ciąży trzeba gdzieś to upchać.
Jedyny minus jest taki, że zajmuje sporo miejsca i po ciąży trzeba gdzieś to upchać.
Katarzyna92
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży pierwszego kopniaka poczułam jeśli dobrze pamiętam koło 16-17 tygodnia.. Dziewczyny też macie boleści w okolicy pępka??? Bo ja mam jeszcze dziure po kolczyku i tak boli że masakra
Sylka87
Malaja fajna ta stronka. Ja poki co robie przeglad w szafie. Mam mase sukienek i leginsow wiec sobie poradze nawet z duzym bebenkim. Ale na pewno cos sobie wybiore. Ale ta poduszke kupie jako jedno z pierwszych rzeczy bo ja kocham spac na brzuchu bardzo sie wierce a musze sie nauczyc jakos normalnie bo z dwójką pewnie bede miala taki ze mężowi nie wiele miejsca w łóżku zostanie
Ja nie myslalam jeszcze o tej poduszce zobaczymy he.
Katarzyna mnie bolal pępek na początku tzn gdzies w 8 tyg czasami teraz nie. Ale czuje ze musze jesc mniej choc duzo nie jem bo chyba jelita sie przusnely i mam mniej miejsca w zoladku he
Katarzyna mnie bolal pępek na początku tzn gdzies w 8 tyg czasami teraz nie. Ale czuje ze musze jesc mniej choc duzo nie jem bo chyba jelita sie przusnely i mam mniej miejsca w zoladku he
Ja jestem teraz L ale jak tak dalej sie bede objadala to xl jak nic ja w pierwszej ciazy czulam w 16 tygodniu ale bylam DUZO szczuplejsza ale w kolejnych podobno szybcie idzie wyczuc wiec pewnie tez ok 16 tygodnia wiec jeszcze z 3 i zaczne sie doszukiwac :-)
angoba
Dziewczyny, ja polecam taka poduche. Mi sluzyla dlugo i do roznych celow: w ciazy - do spania, po porodzie - do karmienia, pozniej maz ja sobie podkladal jak lezal na kanapie ale mu ja skonfiskowalam bo za bardzo ja polubil . Pewnie lada chwila wyjme z szafy do spania.
Fakt - nie jest tania ale naprawde warto.
Fakt - nie jest tania ale naprawde warto.
reklama
finkemma
A nie lepiej do mezula tak sie przytulic? Ja na niego noge zarzucam jest skazany spac na plecach bo robi mi za takiego wielkiego ciazowego banana.