reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No na prawym faktycznie nie powinno sie spac bo dzidzia moze byc niedotleniona ale to raczej w bardziej zaawansowanej ciazy a na plecach na koniec ciazy sie nie powinno ale wiadomo to jak ulozymy sie podczas snu nanto raczej nie mamy wplywu

reklama
Dziewczęta, moze któras z Warszawy mi powie gdzie można ten test Papp-a wykonac wlasnie w Wawie.
No ja bede musiala odpłatnie bo nie mam zalecen, w LUX-MED niestety nie robią a chcialabym u jakiegos profesjonalisty ?
Bede wdzieczna za info bo w necie jakos tak nie moge tego ogarnąc... grrr

Jak wroce do domu podam ci namiar na genialna gin od tych badan. Moja dr mi ja polecila i sprawdzilam ma super opinie w necie.

Ewelisia myslalam ze bedzie gorzej:-) mdlilo w czasie picia ale postanowilam sie nie delektowac tylko wypic na 2 razy na szczescie mozna popic woda... gorzej bylo z glodem bo burczalo mi w brzuchu ale juz jestem na jedzona i zadowolona:-))) ciut moze spiaca he:-)

Hej!
U mnie zdrowotnie nieco lepiej :) Mąż uruchomił taras i po raz pierwszy w tym sezonie korzystamy... przynajmniej leżę na świeżym powietrzu :)
Libido - zero... poza tym mamy zakaz więc nawet wolę nie myśleć bo jeszcze mi się zachce :happy:

Mama_32 - ja robię test Pappa w Medicoverze. Mam w pakiecie ale myślę, że dla ludzi z "ulicy" też zrobią bo to dla nich kasa.

Mama_32 dr Renata Jaczyńska na Warynskiego przyjmuje. Moja dr jak zapytalam o te badania prywatnie to powiedziała ze patrzac na moje maluchy nie widzi kompletnie powodu zebym robila wiecej niz na nfz. Ale jesli całkiem zeswiruje to to jest najlepsza dr od genetycznych jaką zna. Ja chyba faktycznie sobie daruje albo pójdę do niej na 3D później bo ona ponoc pieknie wszystko tlumaczy. Jakbys się zdecydowala to daj znać jak było :)

Do samych pappa fakt nie trzeba super specjalisty ale jak chce sie miec do tego dobre usg to juz warto. Ewel samopoczucie niezłe z pracy wrocilam i zmeczona jestem a w domu masa roboty. Ta pogoda i pozytywne myslenie wplywaja na mnie bardzo dobrze :)

reklama
Kochana mój mąż musi pościć odkąd potwierdziłam ciąże bo niestety lekarz do 12 tygodnia nam zabronił a dalej się okaże na kolejnej wizycie....
Ale powiem wam że przez to że nie możemy mam mega ochotę:)

Katarzyna92 ja też :) a kolejna wizyta we wtorek, martwię się troszkę, bo na pierwszej wizycie lekarz powiedział, że zarodek nisko się zagnieździł, ale mam nadzieję, że będzie ok i koniec z leżakowaniem...

Do góry