reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny ale dziś piękna pogoda aż chce się wyjść na spacer :)
ewel i jak ta glukoza da radę to jakoś wypić?
An_ma gratulacje, widzę że miałaś usg 4d. U mnie zdecydowanie lepiej widać było dzieciątko na zwykłym usg niż na 4d.

reklama
U mnie lepiej bylo widac na 3 d zdecydowanie na zwyklym ledwo co. An ma fajny maluszek i super ze jest wszystko dobrze. U was pogoda piekna a tu deszcz i to zapowiadaja na kolejne 3 dni buuu...

Dziewczyny a jak z waszym libido??? Bo u mnie jedna wielka porazka spadek jak nigdy :( Wrecz drazni mnie wszystko co moglo by doprowadzic do seksiku :( Biedny moj mezu :(

Kochana mój mąż musi pościć odkąd potwierdziłam ciąże bo niestety lekarz do 12 tygodnia nam zabronił a dalej się okaże na kolejnej wizycie....
Ale powiem wam że przez to że nie możemy mam mega ochotę:)

Hej dziewczęta,

piękny dzis dzień to prawda no i się wyspałam 12h snu :-) aż mnie boki bolą.
A tak a propos boków czy to ma wpływ w jakiej pozycji teraz spię czytałam cos ze zaleca się na lewej stronie, na wznak lepiej nie spac i na prawej unikac ale nie wiem czy to juz teraz czy w póżniejszych fazach a moze to jakies brednie? co sądzicie o tym?
Gratulacje an_ma słodka dzidzia:-)
Kurcze też mam całą chałupkę do ogarnięcia ale dzis mam ciut wiecej energii bo sie wyspalam wiec jhest szansa ze cos zrobię.
No i tez moze w koncu jakies zakupy.
Hmmm mąż mnie wczoraj nazwał wiedzminem:-) mówi ze jestem drazliwa, marudna :-) buuuuuuuu czy wasi mężowie tez narzekają?
Przez to jego gadanie sny miałam dzis koszmarne faktycznie byłam wiedzmą...:-)
Musze mu zajecie znalezc jakies zeby sie odczepił.
Dzis piekna pogoda ale majówka podobna ma byc zimna i deszczowa.
Mam nawet apetyt na jedzenie wiec nie jest zle zobaczymy jak tam dalej bedzie.
Miłego dzionka Wam zycze, trzymajcie sie ciepło.

Migduch, jestem z Tobą, trzymaj się skarbie:*

Mi dr robił usg i wzwykłe i 3 D, i 4 D.
Strasznie się cieszę, że jest ok.

Finkemma - my też mamy zakaz współżycia, ja to znoszę ok, bo dziecko najważniejsze, a mąż musi znieść ;) choć przytalanie jest, mąż sobie podotyka i będzie hehehe

Mama_32 - ja staram się nie spać na prawym boku, bo też wyczytałam i kilka osób mi mówiło, że nie należy spać na prawym...
więc śpię na lewym, no i na plecach. Często budzę się na brzuchu, bo ja tak uwielbiałam spać i chyba sama w nocy się przewracam na brzuch...
Mój mąż kilka razy mi powiedział, że mam muchy w nosie ;) ale ja raczej nie mam humorków, przynajmniej wg mnie :)

A ja dzis w pracy ale chyba juz ostatnia moja sobota w pracy wiec nie marudze. Co do seksu to ja jak sie dowiedzialam o blizniakach to nawet dr nie zapytałam czy mozemy wiec wolalam nie. A sny to mialam ze o matko a mąż też biedny. Teraz jak bylismy razem dr powiedziala uzywac do woli :) wiec fajnie ale oczywiscie i tak bedzie ostroznie tylko ze teraz doznania są milion razy mocniejsze. Gdyby nie to ze sie stresuje i ciezko mi odlaczyc macice od mózgu to bym mogla ciągle ;)

reklama
A ja wogole nie mam ochoty nic a nic :( A co do marudzenia to ja raczej nie moze troche ze nie dobrze mi albo plecy mnie bola itd jak mam zly humor i wszystko mnie drazni odrazu mowie do meza - nie odzywaj sie do mnie nic nie mow wszystko mnie wkurza to nie Twoja wina to hormony czasem poslucha a czasem bawi go wkurzanie mnie a ja az sie wewnetrznie gotuje. Przed ciaza nie mialam takich zlych dni. Teraz bardzo czesto .

Do góry