reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny ale dziś piękna pogoda aż chce się wyjść na spacer :)
ewel i jak ta glukoza da radę to jakoś wypić?
An_ma gratulacje, widzę że miałaś usg 4d. U mnie zdecydowanie lepiej widać było dzieciątko na zwykłym usg niż na 4d.

reklama
U mnie lepiej bylo widac na 3 d zdecydowanie na zwyklym ledwo co. An ma fajny maluszek i super ze jest wszystko dobrze. U was pogoda piekna a tu deszcz i to zapowiadaja na kolejne 3 dni buuu...

Dziewczyny a jak z waszym libido??? Bo u mnie jedna wielka porazka spadek jak nigdy :( Wrecz drazni mnie wszystko co moglo by doprowadzic do seksiku :( Biedny moj mezu :(

Kochana mój mąż musi pościć odkąd potwierdziłam ciąże bo niestety lekarz do 12 tygodnia nam zabronił a dalej się okaże na kolejnej wizycie....
Ale powiem wam że przez to że nie możemy mam mega ochotę:)

Hej dziewczęta,

piękny dzis dzień to prawda no i się wyspałam 12h snu :-) aż mnie boki bolą.
A tak a propos boków czy to ma wpływ w jakiej pozycji teraz spię czytałam cos ze zaleca się na lewej stronie, na wznak lepiej nie spac i na prawej unikac ale nie wiem czy to juz teraz czy w póżniejszych fazach a moze to jakies brednie? co sądzicie o tym?
Gratulacje an_ma słodka dzidzia:-)
Kurcze też mam całą chałupkę do ogarnięcia ale dzis mam ciut wiecej energii bo sie wyspalam wiec jhest szansa ze cos zrobię.
No i tez moze w koncu jakies zakupy.
Hmmm mąż mnie wczoraj nazwał wiedzminem:-) mówi ze jestem drazliwa, marudna :-) buuuuuuuu czy wasi mężowie tez narzekają?
Przez to jego gadanie sny miałam dzis koszmarne faktycznie byłam wiedzmą...:-)
Musze mu zajecie znalezc jakies zeby sie odczepił.
Dzis piekna pogoda ale majówka podobna ma byc zimna i deszczowa.
Mam nawet apetyt na jedzenie wiec nie jest zle zobaczymy jak tam dalej bedzie.
Miłego dzionka Wam zycze, trzymajcie sie ciepło.

Migduch, jestem z Tobą, trzymaj się skarbie:*

Mi dr robił usg i wzwykłe i 3 D, i 4 D.
Strasznie się cieszę, że jest ok.

Finkemma - my też mamy zakaz współżycia, ja to znoszę ok, bo dziecko najważniejsze, a mąż musi znieść ;) choć przytalanie jest, mąż sobie podotyka i będzie hehehe

Mama_32 - ja staram się nie spać na prawym boku, bo też wyczytałam i kilka osób mi mówiło, że nie należy spać na prawym...
więc śpię na lewym, no i na plecach. Często budzę się na brzuchu, bo ja tak uwielbiałam spać i chyba sama w nocy się przewracam na brzuch...
Mój mąż kilka razy mi powiedział, że mam muchy w nosie ;) ale ja raczej nie mam humorków, przynajmniej wg mnie :)

A ja dzis w pracy ale chyba juz ostatnia moja sobota w pracy wiec nie marudze. Co do seksu to ja jak sie dowiedzialam o blizniakach to nawet dr nie zapytałam czy mozemy wiec wolalam nie. A sny to mialam ze o matko a mąż też biedny. Teraz jak bylismy razem dr powiedziala uzywac do woli :) wiec fajnie ale oczywiscie i tak bedzie ostroznie tylko ze teraz doznania są milion razy mocniejsze. Gdyby nie to ze sie stresuje i ciezko mi odlaczyc macice od mózgu to bym mogla ciągle ;)

reklama
A ja wogole nie mam ochoty nic a nic :( A co do marudzenia to ja raczej nie moze troche ze nie dobrze mi albo plecy mnie bola itd jak mam zly humor i wszystko mnie drazni odrazu mowie do meza - nie odzywaj sie do mnie nic nie mow wszystko mnie wkurza to nie Twoja wina to hormony czasem poslucha a czasem bawi go wkurzanie mnie a ja az sie wewnetrznie gotuje. Przed ciaza nie mialam takich zlych dni. Teraz bardzo czesto .

Do góry