reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzień dobry kochane.
Migduch, musisz dać sobie troszkę czasu, on na pewno w jakimś stopniu ukoi ból. Jeszcze troszkę i zaczniecie z mężem starania o bąbelka i to on zabliźni Twoje rany po stracie. Trzymaj się cieplutko.
Ewel troszkę Ci zazdroszczę, że masz już za sobą to wstrętne badanie. A dodawałaś do tej glukozy cytrynę?
Miłej, słonecznej soboty Wam życzę.
Macie jakieś plany na majówkę?

Jak widzi sie to piekne slonce za oknem to az chce sie cos robic. Musze dzisiaj mlodemu zrobic remament w ubraniach bo troche jest za malych i trzeba zmienic garderobe na letnia:-) ja wstalam z zatkanym cieknacym woda nosem ale to alergia kocham ta pore roku ale ma tez swoje minusy

Migduch - ja też jestem po stratach i to 7... i teraz upragniona ciąża, już końcówka 3-go miesiące... Jak się bardzo chce dzieci ątka, to się je będzie miało! czasami potrzeba czasu, cierpienia, kiedys czytał taki cytat mniej wiecej: Jeśli Bóg pozwala, by Twój świat runął w gruzach, to tylko po to, by na tych gruzach zbudować coś pięknego!

Ewel - w ciąży od słońca cz esto pojawiają się plamki, więc trzeba się smarować, albo unikać słońca, czego ja nie jestem w stanie czynic :)

Dziewczyny ja jeszcze pracuje i na prawdę ciężko Was nadrobić ;)
jak wracam do domu, to padam na łóżko, potem wstaje, by coś ugotowac na obiad, potem znowu padam na łózko ;) ale w weekendy mam czas Was nadrabiać!

Witam również nowe przyszłe mamusie :)

A ja chciałam Wam napisać, że wczoraj miałam prenatalne, dzidziuś zdrowy póki co, bo jeszcze czemu na wyniku testu Pappa. Ma 54mm, i ma być synek! :) będzie Kostek, albo Ignaś, albo może nam się jeszcze odmieni :)
Ja Wam też życzę spokojnego, słonecznego weekendu! :*

a planów na majówkę nie mamy, pewnie we 2 z mężem ją spędzimy.

Pozdrowienia gorące!

A ja tak sie teraz zastanawiam jak to jest jesli ten test z krwi jest tylko prawdopodobienstwem i to z mojej krwi to czy nie wyjdzie to samo co w poprzedniej ciazy tylko bedzie odrobine wieksze bo jestem troche starsza ale nadal nie po 35 roku ? Jesli tak to po cholere go robic hmmmm tak mnie wlasnie naszlo

Zazdroszcze Wam ze juz wiecie kto sie tam chowa. Moja dzidzia na prenatalnych caly czas pokazywala plecy i pupke a jesli lekarz cos tam dojrzal to wolal sie wstrzymac z odpowiedzia. Nastepna wizyta w 17_18 tygodniu wiec moze sie juz dowiem. U mnie jak bedziw dziewczynka to bezdyskusyjnie Milena jak chlopak to ja chce Milana a moj bardziej sklania sie do Dominika. Ten maluch to juz ostatni wiec dlatego uparlam sie przy Milanie bo nieziemsko mi sie to imie podoba.
Co prenagalnego usg az dziwie sie ze jakis lekanie zaleca takiego usg ja musialam podpisac deklaracje ze zostalam poinformowana o tescie Pappa i ze z pelna swiadomoscia sie na niego nie zdecydowalam.

Moi faceci za niedlugo jade na mecz a ja w ramach odpoczynku mam calle mieszkanie do posprzatania :/

Mamba ja jak pójdę na usg i lekarka mi powie że będzie chłopiec lub dziewczynka to nie wezmę tego już tak na 100% raz tak zrobiłam a potem było wielkie zdziwienie więc chyba nawet nie chciała bym słyszeć żadnych podejrzeń dla mnie się liczy tylko żeby zdrowe było:)

Hey kobitki a mnie od rana peka glowa. Wczoraj kupilismy nowe auto bo teraz mamy takie w ktore nie wejdzie wozek. Jak to moj maz mowi dzidziowoz musi byc :) My jeszcze nie mamy wybranych imion dla chlopcow nic mi sie nie podoba a dla dziewczynki tez zdecydowac sie nie mozemy .

reklama
Dziewczyny, ja tez nie wierzę w 100%, że będzie chłopak , choć wczorajsze usg w pełni na to wskazywało.
Ja mam ciążę zwiększonego ryzyka, bo po in vitro, więc chcieliśmy robić ten test Pappa, to i tak nic nie zmieni, urodzę dziecko na pewno :) ale ja już taka jestem, że wolę wiedzieć co i jak. Na szczęście mamy prawo decydować, czy chcemy to badanie, czy nie :)

Pochwalę się :)
dzidzius.jpg

Załączniki

• dzidzius.jpg
    dzidzius.jpg
    4 KB · Wyświetleń: 59
Do góry