reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Cześć dziewczyny
Pogoda super, cieplutko, słoneczko świeci :tak:
Byłam dziś w poradni chorób zakaźnych, doktor stwierdził że jego zdaniem już dawno zostałam zarażona tokso, że nie jest to zarażenie świeże, ale dał mi skierowanie na awidność i jeszcze raz na tokso , żeby się upewnić. W poniedziałek idę na to badanie i w następny piątek znów do poradni ..... Mam nadzieje, że doktor wie co robi, że mogę mu zaufać, bo ja oczywiście naczytałam się neta i tam od razu kobiety muszą brać antybiotyk. Bo jak wyjdzie, że jednak zaraziłam się będąc w ciąży? Już głupieje od tego wszystkiego .........

witam wszystkie mamuśki!
śledzę was od samego początku, czytam i te dobre wieści i te trochę gorsze, chciałabym abyście przyjęły mnie do swojego grona. jestem z woj wielkopolskiego, mam już 4,5 letnią córkę. teraz jestem w 11t 5d ciąży z drugim dzieciątkiem :) chciałam już dawno temu się odezwać ale obrazy usg nie były zbyt dobre :( serduszko w 7t było bardzo słabe jak to powiedziała mi pani dr a ciąża była młodsza o 1 tydzień :( byłam po tych infroamcjach załamana. po 2 tygodniach pani dr już optymistyczniej na to patrzyła ale jeszcze za rózowo nie było :( jednak już jest wszystko tak jak powionno być :) wczoraj po południu byłam na wizycie i wszystko jest wyrównane!! termin z OM pokrywa się idealnie z terminem wg USG :) a termin mam wyznaczony na 7.11 - ktoś z tego co pamiętam ma taki termin :) 4 maja idę na badanie połówkowe ale tym razem idę dużo spokojniejsza. jesli chodzi o moje samopoczucie to jest okropne :( mam mega mdłości i dosyć często wymioty :( na wadze zeszłam 2 kg :( brzuszka nie widać, ale i w pierwszej ciąży pokazała się on dopiero koło 5 mca. oczywiście na nadmiar sił też nie mogę jak narazie liczyć

Rany czytam Was chyba od godziny.
Uwaga nie jestem trollem i raczej nie zamierzam byc, po prostu ostatnio w ogole nie mam czasu na pisanie. Po kilku stronach postow juz nawet nie wiem co chcialam komu odpisac.

Migduch mam nadzieje ze wkrotce znorw sie uda i ta ciaza bedzie ta szczesliwa
Dziewczyny na odpowiednim watku wrzuce zalegle zdjecie.
Ja czuje sie coraz lepiej choc z moczu wyszla mi infekcja i biore femisept uro. Moj zoladek troche juz obciazony jest tymi tabsami ale ide do endoto zapytam o cos oslonowego

Mamba_2008 dziekuje.
Podczytuje was nadal dziewczyny i kibicuje mocno. Cieszcie sie zdrowymi ciazami, to,wielki skarb....Do mnie caly czas dociera co sie stalo i jestem bardzo oszolomiona:(

Migduch dasz radę zobaczysz wiem co czujesz nawet za dobrze... Ale jeszcze trochę i na pewno zaczniesz wraz z mężem starania o kolejne... a puki co musisz zając się czymś żeby aż tyle nie myśleć bo zwariujesz...

Katarzyna92 i Ewel87 wiem dziewczyny przez co przeszlyscie:( I mimo, ze mnie spotkalo to samo to naprawde ciesze sie ze uwas jest teraz wszystko ok i mocno wam kibicuje!:) Naprawde wam sie nalezy no i dzieki waszym pozytywnym historiom widze swiatelko w tunelu...i wierze, ze ja tez urodze zdrowa dzidzie tylko na razie po prostu mocno mnie trzyma. Nie wiedzialam, ze bede to az tak mocno przezywac...Dziekuje kochane i naprawde mocno sciskam:)

wszystkim listopadowkom zycze nudnej, spokojnej ciazy:)))

Migduch gdy tak swiezo jest sie po stracie to malo co jest w stanie ukoic ten bol jego trzeba przezyc i przejsc.... Ale jak za 3 miesiace zobaczysz 2 kreski(owszem bedzie lek o ciaze....) a potem pojdziesz na usg i juz zobaczysz dzidzie taka na kilka cm ktora ma raczki nozki buzke to wynagrodzi Ci to wszystko. Choc ciaza po stracie jest trudna....sa obawy strach..... Ale mi zawsze spr sie sny zawsze... Jak moja ciaza obumarla dzień przed tym śniło mi sie ze pow mi jakas kobieta tak"musimy zabrac od ciebie ten zarodek i go zamrozic bo to nie jest dobra pora na dziecko" i nasteonego dnia fajtycznie stracilam malenstwo.... Teraz w ciazy snilo mi sie ze ten sam glos mowo "masz piekna bete bedzie wszystko dobrze" i mocno w to wierze....

reklama
Witam was dziewczyny w ten poranny sobotni dzień:) Mnie już słońce zdążyło obudzić i sąsiad tłukący się eh:(
U mnie szykuje się wyczerpujący weekend zaraz mąż przywiezie swojego rozrabiakę i na pewno dziś nudzić się nie będę...

Do góry