reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

widze ze coraz więcej nas tu:):):):)

co do porodu:) to ja nie mam zbyt "drastycznych" wspomnień z poprzedniego:) bo wody odeszly mi ok. 10-11 rano a pierwsze skurcze miałam ok 21.00...do szpitala pojechałam dopiero jak skurcze były co 3-5 min cos kolo 1 w nocy a mała urodziła się o 2.50 :):) nie powiem ze było to przyjemne....ale tez nie powiem ze bolesne.....miałam dosyć łatwy porod wg mnie no i naturalny........wiec nie boje się kolejnego:) choć wiem ze kazda ciaza i porod może być inny:):):) ale nastawienie najważniejsze:):)

reklama
Ja tez będę miała cesarke i bardzo mnie to cieszy.

Któraś z was jest na wychowawczym czytałam, to tak jak ja i ja wcale nie musze wracać do pracy - sama tak myślałam, że będzie potrzebny powrót na 30dni. Ale nie, przerywam urlop znoszę l4 i juz :)

Ja chcialam rodzic naturalnie bo szybciej sie wraca do formy i mozesz od razy miec dzidckonze soba a po cc 2 miesiace niw potrafilam sie wyprostowac no i 24 lezyc i dziecka nie widzisz no ale nie marudze tak bedzie lepiej dla mnie i dziecka wiec tak bedzie mam nadzieje ze ta cesarka bedzie lepsza

Dziewczyny ze w polskim prawie jest tak ze aby uzyskac l4 ciazowe trzeba a jest sie na urlopie wychowawczym trzeba z niego zrezygnowac i wrocic chocby na jeden dzien do pracy.

Witam wszystkie listopadowe mamy, u mnie test tydzien przed spodziewana miesiączką i tydzień po.W dwóch testach po jednej kresce.
Wymiotowałam,zawroty głowy,zaparcia,bóle jajników.Przedwczoraj usg dopochwowe i jest pęcherzyk :)
Według ostatniej miesiączki termin na 31.10 (identycznie jak z pierwszą córką) :) Urodziła się 4.11
Teraz znam dokładną datę poczęcia i z tego termin na 02.11.2015 r. :-D
Dawno mnie tu nie było i nie ogarniam jak ustawić sygnaturę zaraz pogrzebię i pewnie się uda :-p
Chciałabym dołączyć do forum, pozdrawiam

Czesc kiwii witamy w listopadowych. Laski ale bedzie fajnie jak od pierwszych dni listopada bedziemy tu pisaly jak porod jak dzidzius :-) kufcze nie moge sie doczekac. Ta ciaza jest dojrzalsza w pierwszej to chcialm juz natychmiast zeby byl termin bo chcialam miec dzidziusia a tym razem chce cieszyc sie tez ciaza wiecie celebrowac to ze z dnia na dzien brzuszek bedzie wiekszy :-)

Hej, w końcu i ja mogę do Was dołączyć :)
Jestem już mamą - szalonego, kochanego 6-latka.
A teraz oczekujemy naszego Dzidziusia, termin 01.11.2015
Fajnie, że mogę tu z Wami być :-)

reklama
Mamba nie pomoge bo ja w Norwegii.....
Wiesz tu nie ma co ppomagac bo poczytalam i wim ze tak jest niestety. No nic zobaczymy.
Witam nowe panie a i dopiero teraz zauwazylam kolejny watek. Babki informujcie ze takowe nowe powstaja nie kazdy ma czas zeby przegrzebac forum.
Matko dzisiaj dopiero poradzialam sobie z moim zaparciem jak to tak bedzie wygladac to sie wykoncze.
A i jutro lekarz!!!! Oby bylo wszystko ok &&&

Do góry