reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Witam kolejne przyszłe mamusie :)

Magdacz79 ja obecnie też mam w domu sześciolatke. I na początku miałam obawy czy to wogole dobra różnica wieku między dziećmi . Ale czemu w sumie nie. Fajnie ze nie jestem sama :)

reklama
Witam nowe panie a i dopiero teraz zauwazylam kolejny watek. Babki informujcie ze takowe nowe powstaja nie kazdy ma czas zeby przegrzebac forum.

A i jutro lekarz!!!! Oby bylo wszystko ok &&&

Informowałam :-) a za izytę trzymam kciuki :-)

Witam kolejne przyszłe mamusie :)

Magdacz79 ja obecnie też mam w domu sześciolatke. I na początku miałam obawy czy to wogole dobra różnica wieku między dziećmi . Ale czemu w sumie nie. Fajnie ze nie jestem sama :)

u nas też będzie duża różnica wieku ale są tego plusy bo nasze maluchy są już "takie dorosłe":-D

Witam nowe mamusie

85justyna to w takim razie zwracam honor musiałam przeoczyć ten wpis. Dzięki za kciuki denerwuje się okrutnie:baffled:

ona_13 a duża różnica to jaka??? Ja mam 2,5 latka i uważam że On jest jeszcze taki mały. W ogóle zakładałam że pod koniec roku dopiero będziemy się starać tak żeby dzidzia urodziła się w 2016 a tu taka niespodziewajka:szok:

magdacz79 ja też mam sześcioletniego synka i termin na 1 listopada :-D

Co do porodu to pierwszy był dla mnie traumą i chyba nie wyobrażam sobie tego w sposób naturalny.

ona_13 a duża różnica to jaka??? Ja mam 2,5 latka i uważam że On jest jeszcze taki mały. W ogóle zakładałam że pod koniec roku dopiero będziemy się starać tak żeby dzidzia urodziła się w 2016 a tu taka niespodziewajka:szok:[/QUOTE]

no ja mam w domu w tym roku juz szescioletnie dziecko i na poczatku tak wogole myslalam czy roznica wlasnie 6 lat miedzy dziecmi jest wogole odpowiednia. Ale zawsze marzylo mi sie miec dwojke dzieci , no i jednak bedzie z czego bardzo sie ciesze. Powiedzialm o tym corce , troche z nia rozmawiałam na ten temat i narazie jest szczesliwa ze bedzie miala rodzenstwo ale zobaczymy jak to bedzie jak sie juz dziecko pojawi na swiecie :)

Witam szczesliwe ciezarowki ;) dzia moj termin okresu - test ciaziwy robiony rano pokazal jedna wyrazna kreske i druga cien cienia a ze jestem niecierpliwa od razu na krew polecielismy i wynik hcg 63,4 wiec 1-2 tc. Jestesmy przeszczesliwi! Termin wyliczony przez ovu to 16.11.15 ;)

Gratuluje .
Kurde nos mam zatkany i jakis taki spuchniety a nie mam kataru strasznie jestem osypana az takie spuchniete to jest i strasznie swedzi na biodrach i pod kolanami i idzie na uda musze isc jutro do lekarza bo nie wiem co moge w ciazy a jak mi to nie zejdzie to wydrapie dziury. Normalnie czuje sie chora

Kasz gratuluje!!!
Claudia ja bym poszła bo ja w pierwsej ciązy nawet jakies specjalne wapno dostałam. Mnie też coś bierze a mój niuniek pokasłuje i zatyka mu nosek:-( Wykonczą mnie te zarazki wirusy i bakterie, młody raptem 1 tydzień do przedszkola pochodził

reklama
Do góry