reklama
Witam nowe panie a i dopiero teraz zauwazylam kolejny watek. Babki informujcie ze takowe nowe powstaja nie kazdy ma czas zeby przegrzebac forum.
A i jutro lekarz!!!! Oby bylo wszystko ok &&&
Informowałam :-) a za izytę trzymam kciuki :-)
Witam kolejne przyszłe mamusie
Magdacz79 ja obecnie też mam w domu sześciolatke. I na początku miałam obawy czy to wogole dobra różnica wieku między dziećmi . Ale czemu w sumie nie. Fajnie ze nie jestem sama
u nas też będzie duża różnica wieku ale są tego plusy bo nasze maluchy są już "takie dorosłe"
Witam nowe mamusie
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
85justyna to w takim razie zwracam honor musiałam przeoczyć ten wpis. Dzięki za kciuki denerwuje się okrutnie
ona_13 a duża różnica to jaka??? Ja mam 2,5 latka i uważam że On jest jeszcze taki mały. W ogóle zakładałam że pod koniec roku dopiero będziemy się starać tak żeby dzidzia urodziła się w 2016 a tu taka niespodziewajka
ona_13 a duża różnica to jaka??? Ja mam 2,5 latka i uważam że On jest jeszcze taki mały. W ogóle zakładałam że pod koniec roku dopiero będziemy się starać tak żeby dzidzia urodziła się w 2016 a tu taka niespodziewajka
ona_13
Fanka BB :)
ona_13 a duża różnica to jaka??? Ja mam 2,5 latka i uważam że On jest jeszcze taki mały. W ogóle zakładałam że pod koniec roku dopiero będziemy się starać tak żeby dzidzia urodziła się w 2016 a tu taka niespodziewajka[/QUOTE]
no ja mam w domu w tym roku juz szescioletnie dziecko i na poczatku tak wogole myslalam czy roznica wlasnie 6 lat miedzy dziecmi jest wogole odpowiednia. Ale zawsze marzylo mi sie miec dwojke dzieci , no i jednak bedzie z czego bardzo sie ciesze. Powiedzialm o tym corce , troche z nia rozmawiałam na ten temat i narazie jest szczesliwa ze bedzie miala rodzenstwo ale zobaczymy jak to bedzie jak sie juz dziecko pojawi na swiecie
no ja mam w domu w tym roku juz szescioletnie dziecko i na poczatku tak wogole myslalam czy roznica wlasnie 6 lat miedzy dziecmi jest wogole odpowiednia. Ale zawsze marzylo mi sie miec dwojke dzieci , no i jednak bedzie z czego bardzo sie ciesze. Powiedzialm o tym corce , troche z nia rozmawiałam na ten temat i narazie jest szczesliwa ze bedzie miala rodzenstwo ale zobaczymy jak to bedzie jak sie juz dziecko pojawi na swiecie
kasz
Listopadowa mama :)
Witam szczesliwe ciezarowki dzia moj termin okresu - test ciaziwy robiony rano pokazal jedna wyrazna kreske i druga cien cienia a ze jestem niecierpliwa od razu na krew polecielismy i wynik hcg 63,4 wiec 1-2 tc. Jestesmy przeszczesliwi! Termin wyliczony przez ovu to 16.11.15
Gratuluje .
Kurde nos mam zatkany i jakis taki spuchniety a nie mam kataru strasznie jestem osypana az takie spuchniete to jest i strasznie swedzi na biodrach i pod kolanami i idzie na uda musze isc jutro do lekarza bo nie wiem co moge w ciazy a jak mi to nie zejdzie to wydrapie dziury. Normalnie czuje sie chora
Kurde nos mam zatkany i jakis taki spuchniety a nie mam kataru strasznie jestem osypana az takie spuchniete to jest i strasznie swedzi na biodrach i pod kolanami i idzie na uda musze isc jutro do lekarza bo nie wiem co moge w ciazy a jak mi to nie zejdzie to wydrapie dziury. Normalnie czuje sie chora
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kasz gratuluje!!!
Claudia ja bym poszła bo ja w pierwsej ciązy nawet jakies specjalne wapno dostałam. Mnie też coś bierze a mój niuniek pokasłuje i zatyka mu nosek:-( Wykonczą mnie te zarazki wirusy i bakterie, młody raptem 1 tydzień do przedszkola pochodził
Claudia ja bym poszła bo ja w pierwsej ciązy nawet jakies specjalne wapno dostałam. Mnie też coś bierze a mój niuniek pokasłuje i zatyka mu nosek:-( Wykonczą mnie te zarazki wirusy i bakterie, młody raptem 1 tydzień do przedszkola pochodził
reklama