reklama
Moim zdaniem można jedynie planować, rozwój sytuacji może być różny w ostatecznej sytuacji ja bym chciała cesarke...ale mogę sobie chcieć hehe
Ja będę robiła wszystko żeby mieć cesarkę bo mój pierwszy poród był naprawdę straszny!! urodziłam syna 4600 i 60 cm, strasznie mnie pocięli i do tego popękałam masakra
jett94
Zaciekawiona BB
Ja zdam się na lekarza, nie będę krzyczeć że chcę i koniec nawet gdybym mogła...ale poród naturalny mnie przeraża
oletka86
Fanka BB :)
Jasne ze to wszystko zalezy od wielkosci dziecka a przede wszystkim od ulozenia macicy.
Ja rodzilam naturalnie bez znieczulenia (4h skurcze i 30min porod) ale jak sobie przypomne to chyba chcialam wyrzucic przez okno wszystkich ktorzy podchodzili i mowili bedzie dobrze-dasz rade
Ale z prrspektywy czasu i tak chce rodzic naturlanie
Ja rodzilam naturalnie bez znieczulenia (4h skurcze i 30min porod) ale jak sobie przypomne to chyba chcialam wyrzucic przez okno wszystkich ktorzy podchodzili i mowili bedzie dobrze-dasz rade
Ale z prrspektywy czasu i tak chce rodzic naturlanie
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja sie nie upieram ja nie mam wyjscia. Pierwsza ciaza od poczatku ze wskazaniem do cc teraz bedzie to samo bo jestem po wypadku samochodowym i po zabiegu oka.
Ja jestem na wychowawczmam nadzieje sie dogadac z szefowa zeby przyjella mnie na chwile zebym mogla przejsc na l4 ciazowe.
Dziewczyny zachecam do tworzenia suwaczkow bedzie sie nam duzo leppiej rozmawiac jak kazda bedzie wiedziec w ktorym tyg. Ciazy jest kolezanka.
Dzisiaj ppiekny dzien zamierzam go wykorzystac na lapanie ppromieni slonecznych
Ja jestem na wychowawczmam nadzieje sie dogadac z szefowa zeby przyjella mnie na chwile zebym mogla przejsc na l4 ciazowe.
Dziewczyny zachecam do tworzenia suwaczkow bedzie sie nam duzo leppiej rozmawiac jak kazda bedzie wiedziec w ktorym tyg. Ciazy jest kolezanka.
Dzisiaj ppiekny dzien zamierzam go wykorzystac na lapanie ppromieni slonecznych
oletka86
Ja i tak kurcze nie widze tych suwaczkow bo mam ta aplikacje na telefon babyboom i tu jest troche inaczej niz ze str internetowej
Claudia31 czy mozesz mi powiedziec na jakiej podstawie mozna stwierdzic w tak wczesnej ciazy jak urodzisz dziecko?
Jestem po pierwszej cesarce i pekniwciu macicy to pierwsze wskazanie. Jestem po przebytym TIA kolejne mam ubytek w ciele szklistym oka co przy parciu grozi slepota trzecie wskazanie dochodzi jeszcze do tego wada serca. Wiec na takiej podstawie w tak wczesnej ciazy idzie stwierdzic jak urodzisz dziecko .
reklama
ona_13
Mnie cesarka chyba bardziej przeraża niż poród naturalny. Pierwszy miałam naturalny 7 h i było po wszystkim, mam nadzieję że drugi poród też pójdzie szybko.