reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny czy zdarzyło wam się mnieć mdłości i wymioty w nocy? Ja dziś pół nocy w toalecie. Zatrucie wykluczam bo cała rodzinka jadła to samo i nikomu nic nie jest. Dziś czuję się fatalnie i mam nadzieję źe to poprostu uroki bycia w ciąży

reklama
Ja dzis pol nocy nie spadam bo obudziam sie na siku a pozniej bylo mi nie dobrze Ale nie wymiotowalam . mysle ze takie uroki ciazy;)

Dziewczyny, witajcie z rana! ;)
Kurcze, ja dziś się obudziłam o 4 (miałam jakiś koszmar ) i dopadly mnie straszne mdłości - nie wymiotowalam, ale było v mi strasznie nie dobrze. To już trzecia noc kiedy budzę się między 4 a 5 i źle się czuje.

Witam sie
Ja tak samo 3 razy wstawalam na siku i mam straszne mdlosci tersz to samo. Moj maly zostal w domu bo wymiotowal rano flegma i strasznie kaszle :( Juz mi sil brakuje do tych infekcji.
W nocy mialam koszmary jakies klocilam sie z mezem, brzuch mnie strasznie ciagnal oj straszna noc !
Dziolszki dzisiaj lekarz kciuki poprosze

Witam wszystkie panie i zycze milego spokojnego dnia Mamba_2008 trzymam kciuki i na relacje z wizyty:)

Dziewczyny czy zdarzyło wam się mnieć mdłości i wymioty w nocy?

ostatnio miałam wymioty w nocy kiedy przesuwały mi się kamienie po nerkach... może idź do ogólnego bo te wymioty nie muszą być od ciąży

Witam sie
Ja tak samo 3 razy wstawalam na siku i mam straszne mdlosci tersz to samo. Moj maly zostal w domu bo wymiotowal rano flegma i strasznie kaszle :( Juz mi sil brakuje do tych infekcji.
W nocy mialam koszmary jakies klocilam sie z mezem, brzuch mnie strasznie ciagnal oj straszna noc !
Dziolszki dzisiaj lekarz kciuki poprosze

magiczne kciuki są a o której masz wizytę?

Ostatnia edycja:
Witajcie! Mnie też dziś wymioty obudziły o 3 w nocy, a teraz wracając ze sklepu akurat mnie złapało na skrzyżowaniu na światłach , na szczecie miałam pod ręką papierowe ręczniki. Kierowca obok musiał mieć niezły ubaw:p

reklama
Biedactwa wy moje z tymi wymiotami. Ja cale szczescie czuje sie super procz bolacych piersi i tego ze mi sie niemilosiernie nic nie chce.
Mamba trzymsm kciuki :-)

Do góry