Dziewczyny czy zdarzyło wam się mnieć mdłości i wymioty w nocy? Ja dziś pół nocy w toalecie. Zatrucie wykluczam bo cała rodzinka jadła to samo i nikomu nic nie jest. Dziś czuję się fatalnie i mam nadzieję źe to poprostu uroki bycia w ciąży
reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Ja dzis pol nocy nie spadam bo obudziam sie na siku a pozniej bylo mi nie dobrze Ale nie wymiotowalam . mysle ze takie uroki ciazy
wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Dziewczyny, witajcie z rana!
Kurcze, ja dziś się obudziłam o 4 (miałam jakiś koszmar ) i dopadly mnie straszne mdłości - nie wymiotowalam, ale było v mi strasznie nie dobrze. To już trzecia noc kiedy budzę się między 4 a 5 i źle się czuje.
Kurcze, ja dziś się obudziłam o 4 (miałam jakiś koszmar ) i dopadly mnie straszne mdłości - nie wymiotowalam, ale było v mi strasznie nie dobrze. To już trzecia noc kiedy budzę się między 4 a 5 i źle się czuje.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Witam sie
Ja tak samo 3 razy wstawalam na siku i mam straszne mdlosci tersz to samo. Moj maly zostal w domu bo wymiotowal rano flegma i strasznie kaszle Juz mi sil brakuje do tych infekcji.
W nocy mialam koszmary jakies klocilam sie z mezem, brzuch mnie strasznie ciagnal oj straszna noc !
Dziolszki dzisiaj lekarz kciuki poprosze
Ja tak samo 3 razy wstawalam na siku i mam straszne mdlosci tersz to samo. Moj maly zostal w domu bo wymiotowal rano flegma i strasznie kaszle Juz mi sil brakuje do tych infekcji.
W nocy mialam koszmary jakies klocilam sie z mezem, brzuch mnie strasznie ciagnal oj straszna noc !
wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Mamba_2008 trzymamy kciuki. Wstaw nam zdjęcie fasolki! Czekamy!
Ja jeszcze tydzień.
Ja jeszcze tydzień.
Dziewczyny czy zdarzyło wam się mnieć mdłości i wymioty w nocy?
ostatnio miałam wymioty w nocy kiedy przesuwały mi się kamienie po nerkach... może idź do ogólnego bo te wymioty nie muszą być od ciąży
Witam sie
magiczne kciuki są a o której masz wizytę?
Ostatnia edycja:
reklama