reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

ja już też zaczęłam 5 tydzień :) pracujecie? ja pracuje i nie wiem jak długo wytrzymam bo trochę do roboty mam....a tak ogólnie to 2 dni temu powinien być okres i od dwóch dni cycki mnie mniej bolą i zdecydowanie lepiej śpie bo wcześniej to się co chwile budziłam...spać nie mogłam a wykończona byłam:-)

reklama
Hej ja ni pracuje a co do objawow ja nie mam nic no po za tym ze ze chce mi sie spac. Ja dzis zaczelam 5 tydzien:)

Ja siedze w domu i zaczelu mnie piersi bolec ze dotknac sie nie moge a dopiefo co mowilam ze mam objawow ale mdlosci miec raczej nie bede

Claudia31 czy mozesz mi powiedziec na jakiej podstawie mozna stwierdzic w tak wczesnej ciazy jak urodzisz dziecko?

Hej daiewczyny, wracam do zywych;)
Gratuluje wszytstkim nowo przybytym mamą;)

Z moich obliczen wybika ze tez jakos to bedzie 5 tydzien

U mnie taka piekna nie dziela ze az zal nie isc na spcerek z mlodym sle niestety nie jest nam to pisane, dalej katar po brode;(

Moim zdaniem można jedynie planować, rozwój sytuacji może być różny w ostatecznej sytuacji :D ja bym chciała cesarke...ale mogę sobie chcieć hehe:-D

Jett994 jesli chcesz to zawsze mozesz miec na zuczenie w zaleznosci od szpitala ale teraz to juz chyba wszedzie robia

reklama
Wiecie zastanawiam się czy tam mam jednego lokatora. Ja robiłam test w 4 dniu braku miesiączki kreski miałam takie wyraźne że szok poza tym nnie wiem czy to wina zatrzymującej się wody w organiźmie ale mam taki brzuch jak w 4 miesiącu pierwszej ciąży. Normalnie koleżanka nie mogła uwierzyć że to taka wczesna ciąża :o Wiem że przy drugiej szybciej widać itd no ale żeby aż tak ???

Ja ważę 50 kg przy wzroście 167 i mam mega odstający brzuch i to właśnie na dole tam gdzie jest macica. W poprzedniej ciąży zaczęłam tak naprawdę rosnąć gdzieś na początku 2 trymestru i dobiłam do 70 kg- boję się co będzie teraz :szok:

Ja miałam i wszystko sprzedałam nie sądziłam że tak szybko będę w drugiej ciąży. Teraz zaczynam z ubraniami od zera i to już jiedługo bo jak pisałam nie będę miała za niedługo co na siebie włożyć

Z racji tego że rodziłam we wrześniu nie kupowałam sobie ciuchów typowo ciążowych tylko zainwestowałam w kilka tunik które nosiłam też po ciąży

Jak wy straszycie z tymi poronieniami chyba Was przestane czytac bo zwariuje

Wiem że ciąża to wielki strach i niepewność i też boję się o moją fasolkę ale trzeba myśleć pozytywnie!!!! Spokój jest dla fasolki najważniejszy a pozytywne nastawienie potrafi zdziałać cuda!!

Witam i również mam nadzieję dołączyć do szczęśliwych dziewczyn z listopada. Na razie jestem pełna obaw bo staranie o dzidziusia trwało prawie 2 lata, mimo że z pierwszym synkiem nie mieliśmy problemu.

Witam witam :-) i gratuluję

ja już też zaczęłam 5 tydzień :) pracujecie? ja pracuje i nie wiem jak długo wytrzymam bo trochę do roboty mam...:-)

Ja pracuję.. a raczej mam pracę bo złapałam jakieś zapalenie gardła i dostałam l-4 do dnia wizyty u ginekologa. Pracę mam nieciekawą dla takiej fasolki w brzuszku więc pewnie pójdę od razu na l-4 ciążowe, chociaż powiem że gdyby nie substancje szkodliwe i mutagenne to pracowałabym dalej bo praca daje mi dużo satysfakcji

Witam się z rana i życzę miłego dnia :-)

Do góry