reklama
M
mama290
Gość
Anastazi ja nie pomoge u nas komunistow nie ma bo my nie katolicy jestesmy:-)ale slyszlam ze daja ipady telephony xboxy a ubieramy sie raczej elegancko :-)no chyba ze sie myle ja to bym dala kaske
Migduch jestes nasza listopadowa mama tylko aniolka ja tez sie przywiazuje i mimo ze jestem w ciazy dalej siedze na staraczkach bo chce wiedziec jak idzie pozostalym.
My tez zreszta chcemy wiedziec co u ciebie.
Anastazi jesli mialas pierwsza ceserke to teoretycznie masz prawo wyboru wiec w zasadzie teraz mysle po co mi te papiery zapytam lekarza czy po prostu nie moze byc ze ja chce i juz.
Moje dziecko ciagle sie rozbiera wiecznie z siusiakiem lata a kurcze cieplo jest ale bez przesady juz nie mam do niego sily i ciagle gada lubie to jego gadulstwo ale tak juz o tej godzinie zaczyna mi sie to czkawka odbijac
My tez zreszta chcemy wiedziec co u ciebie.
Anastazi jesli mialas pierwsza ceserke to teoretycznie masz prawo wyboru wiec w zasadzie teraz mysle po co mi te papiery zapytam lekarza czy po prostu nie moze byc ze ja chce i juz.
Moje dziecko ciagle sie rozbiera wiecznie z siusiakiem lata a kurcze cieplo jest ale bez przesady juz nie mam do niego sily i ciagle gada lubie to jego gadulstwo ale tak juz o tej godzinie zaczyna mi sie to czkawka odbijac
migduch oj tak lekarze często straszą ale bardziej żeby wykluczyć wszystkie nieprawidlowosci niż żeby podczas porodu był SZOK....
nie zapomnę sprawy która calkiem niedawno była w tv....ze kobietka mimo wielu badan na których wszystko było ok...nawet była na prenatalnych gdzie w papierach miała napisane ze wszystko w normie i ze wszystkie konczyny widoczne....a ona urodzila synka bez rączki czy bez rączek to był szok dla rodzicow....
mama elektronika tego typu wydaje mi się ze to zupełnie nie pożyteczne jak na pamiatke po komunii a jak da się kase to nie wiadomo ile???200 czy 300zl jest ok????
nie zapomnę sprawy która calkiem niedawno była w tv....ze kobietka mimo wielu badan na których wszystko było ok...nawet była na prenatalnych gdzie w papierach miała napisane ze wszystko w normie i ze wszystkie konczyny widoczne....a ona urodzila synka bez rączki czy bez rączek to był szok dla rodzicow....
mama elektronika tego typu wydaje mi się ze to zupełnie nie pożyteczne jak na pamiatke po komunii a jak da się kase to nie wiadomo ile???200 czy 300zl jest ok????
M
mama290
Gość
Anasazi dajesz na tyle ile cie stac :-)no chyba ze to jak bliska rodzina zebycie pozniej nie obgadli ze za malo
oletka86
Fanka BB :)
Ja teraz bylam na chrzcinach to dawali pieniadze to ok 300zl od pary bylo, nir wiem jak z komuniami jest. Jeszcze nie mialam okazji
oletka86
Prawda jest taka ze jak ja mialam komunie to dostalam rower itd a teraz dzieci juz Maja WSZYSTKO i ciezko trafic, dziewczynce to zawsze mozna cos kupic z bizuterii ale dl chlopka to kompletna niewiadoma
Sylka87
Wieczorem was nadgonie chociaz dr kazała mężowi odlaczyc mi internet Moje brzdace mają już po 2.5 cm są na pewno dwujajowe i pieknie sie rozwijają. Termin z usg pokrywa się miesiączki. Wyniki badan mam wzorowe ani jednej nieprawidlowosci. Badania genetyczne 14.05 a później 20-go wizyta u dr. Czyli gdy juz będę wychodzić z tego 1 trymestru. Skacze dzis do sufitu z radości i nie moge sie ogarnąć. Wieczorem do was wracam i nadrabiam
reklama