reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Trol to poprostu oszust pisze ze jest w ciazy a wcale nie jest albo ze mieszka na koncu swiata a sie okazuje ze w koluszkach :-)takie kwiatki

mama290 to prawda z czasem się wykrusza i zostaje tylko garstka:) nom ja tez nie trollam:):):) ale strach poczułam hahaha:-D ja wlasciwie wycofałam się z forum przez te badania...bo w razie W nie chciałam się zbyt przywiazywac do daty listopada...ale teraz mam coraz to bardziej optymistyczne podejście:)

holcia dzięki ja staram się odpedzac wszystkie zle myśli....ale nie jest latwo jeśli lekarz mowi ze potrzebne kolejne i kolejne badania......

Claudia to dobrze ze mimo wszystko wiesz co i jak...i masz czas na załatwianie papierologii:) a czy jeśli ktoś przy pierwszej ciąży miał cc to przy drugiej już nie może sn? oczywiście chodzi mi o to jeśli nie ma innych przeciwskazan zdrowotnych...

Hej hej u naszej trojki wszystko super :) musialam leciec do pracy. Pozniej nadrobie i napisze więcej. Jestem taka szczesliwa :D

Ewel nie wiem co ma na celu ludzia sie nudzi znam tutaj przypadek ze troll wyludzal kase https://www.babyboom.pl/forum/pytan...-skazana-za-zabicie-synka-74555/#post11556263 tutaj tez jest cos wypisuja jakies historie nie z tej ziemi ha nasz trolik z grudniowek ten co zostal modem pojechal do usa I pisal mature polska na odleglosc :-Dwiecie ze jak to pisze to zaraz pod stol wpadne malo tego mial 18 lat I to byla wpadka zenada I widzicie jak to jest pisze takie bzdury a niektore dziewczyny biora sobie do sibie martwia sie czekaja na wiesci ubaw byl po pachy jak zaczelismy jej jechac I odkrywac jej klamstwo ktos mial dojscie do admina I sprawdzono jej ip I panienka juz zrobila drugi taki numer na BB I sie zlitowali I ja przyjeli drugi raz niby ameryce byla a ip mial z niemiec pozniej bylo tlumaczenie ze uzywa innego ip brazylijski serial:-)

reklama
Do góry